ÇASEMDER'den Farkındalık Günleri seminerleri

Eğitim 13.02.2022 - 21:50, Güncelleme: 13.02.2022 - 21:50 1224+ kez okundu.
 

ÇASEMDER'den Farkındalık Günleri seminerleri

Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği (ÇASEMDER), Farkındalık Günleri ismi ile düzenledikleri seminerlere devam ediyor.

Geçtiğimiz akşam Uzm. Aile Danışmanı Psikolog Leyla Çiçek tarafından verilen seminerde ‘Sınır Koyma ve Kabul Becerilerini Artırma’ konusu ele alındı. İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen seminere sağlık çalışanları dışında avukat, psikolog, öğretmen gibi farklı meslek gruplarından kişiler de katılım gösterdi. Uzm. Aile Danışmanı Psikolog Leyla Çiçek, seminere başlamadan önce yaptığı konuşmasında, “İletişimde bir şekilde sıkıntılarımız var ama sanki bu konuyla da bir yüzleşmek istemiyoruz. Dikkat çekici bazı başlıklar bulduk. İletişimin kendisi o kadar geniş bir konu ki… Her biri kendi içerisinde sunum yapılabilecek kadar çok bilgi içeriyor. Sınır Koyma ve Kabul Becerilerini Artırma konusunu ele alarak, hayatımızdaki önemini göreceğiz” dedi. Seminerin ardından, ÇASEMDER Başkanı Ulviye Çalıdağ katılımcılara teşekkür ederek, bu seminerlerin devam edeceğini belirtti.
Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği (ÇASEMDER), Farkındalık Günleri ismi ile düzenledikleri seminerlere devam ediyor.

Geçtiğimiz akşam Uzm. Aile Danışmanı Psikolog Leyla Çiçek tarafından verilen seminerde ‘Sınır Koyma ve Kabul Becerilerini Artırma’ konusu ele alındı. İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen seminere sağlık çalışanları dışında avukat, psikolog, öğretmen gibi farklı meslek gruplarından kişiler de katılım gösterdi.

Uzm. Aile Danışmanı Psikolog Leyla Çiçek, seminere başlamadan önce yaptığı konuşmasında, “İletişimde bir şekilde sıkıntılarımız var ama sanki bu konuyla da bir yüzleşmek istemiyoruz. Dikkat çekici bazı başlıklar bulduk. İletişimin kendisi o kadar geniş bir konu ki… Her biri kendi içerisinde sunum yapılabilecek kadar çok bilgi içeriyor. Sınır Koyma ve Kabul Becerilerini Artırma konusunu ele alarak, hayatımızdaki önemini göreceğiz” dedi.

Seminerin ardından, ÇASEMDER Başkanı Ulviye Çalıdağ katılımcılara teşekkür ederek, bu seminerlerin devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.