Cavid Boru: Hepimiz Çanakkaleliyiz

Gündem 29.01.2024 - 03:35, Güncelleme: 29.01.2024 - 03:35 1936+ kez okundu.
 

Cavid Boru: Hepimiz Çanakkaleliyiz

Bursa’da 2008 yılından bugüne faaliyet gösteren Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde kongre heyecanı yaşandı. Dernek Başkanlığı’nı uzun dönemdir yürüten Veli Yalçın’ın aday olmadığı iki adaylı kongrede Cavid Boru ve ekibi seçimi oy çokluğu ile kazandı.

Bursa’da önemli hizmetler yaptıklarını ifade eden önceki dönem Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veli Yalçın; “pandemi süreci dâhil olmak üzere iki dönem görev üstlendik. Eğitimden iş dünyasına, sağlık hizmetlerinden cenaze hizmetlerine varıncaya kadar her türlü faaliyeti omuz omuza yürüttüğümüz üyelerimiz ile birlikte Çanakkale ismini Bursa başta olmak üzere Türkiye’nin her şehrine ve ilçesine duyurduk. İki adaylı güzel bir seçim atmosferinde kazanan öncelikle Çanakkaleliler, Çanakkale ve Bursa oldu. Yönetim Kurulu Başkanlığım döneminde Başkan Yardımcım olarak görev üstlenen ve şimdide yeni Başkanımız olan İş Adamı Cavid Boru ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi. Cavid Boru: Hepimiz Çanakkaleliyiz” Türkiye’nin her yerinden ve hatta ötesinden şehitlerin bulunduğu Çanakkale’yi temsil eden kadrolarla görev yaparak gelinen süreçte Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı görevini üstlenmekten gurur duyduğunu ifade eden İş Adamı Cavid Boru; “Hepimiz öncelikle Çanakkaleliyiz. Çanakkale olmasaydı Türkiye olmazdı. Aziz Şehitlerimize ve Gazilerimize her daim minnettarız. Çanakkale ruhunu Bursa başta olmak üzere Anadolu’nun her köşesine taşımakta kararlıyız. Türkiye Yüzyılı’nda Çanakkale ruhuna ne kadar ihtiyaç duyulduğunu Filistin’de, Doğu Türkistan’da, Balkanlarda, Afrika’da ve mazlum tüm coğrafyalarda yaşananlardan görmekteyiz. Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı görevi onurla taşıyacağım çok kutsal bir görev. Bugüne kadar yönetim kurullarında birçok görev üstlendiğimiz derneğimizin başkanlığını tevdi eden tüm yönetim kurulu üyelerimize, üyelerimize ve divan heyetine teşekkür ediyorum. Kongremiz bitmiştir. Hepimiz Çanakkaleliyiz. Önceliğimiz Çanakkaleliler, Çanakkale ve Bursa başta olmak üzere Türkiye’dir. Şehirlerimize ve ülkemize hizmet etmek için vakit kaybetmeden çalışmaya başlayacağız. Tüm Çanakkalelileri ve Çanakkale sevdalılarını derneğimize üye olmaya davet ediyorum. Kongremizde kazanan Çanakkale ve Çanakkaleliler ile Bursa olmuştur. Çanakkale, Bursa’ya da Ankara’ya da, İstanbul’a da uzak değildir. Çanakkale’yi kısa sürede daha yakına getireceğiz. Belki de tüm Türkiye’yi ve hatta Balkanlar ile Avrupa’yı Çanakkale’ye getirerek Çanakkale ruhunu yeniden canlandıracağız” dedi. Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde yapılan seçimlerde 120 kişi oy kullanırken, seçimi 66 oy alan Cavid Boru ve ekibi kazandı. Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Yönetim Kurulu Asil Cavit Boru (Başkan) İsmail Türker Mert Korkmaz Mehmet Aracı Mehmet Dinçtürk Mehmet Bulun Metin Keser Denetim Kurulu Asil Niyazi Çakır Ömer Küçükkaya Zeki Güneş   Yönetim Kurulu Yedek Alaaddin Çakır Muammer Çakır Ferhat Kır Şerafettin Kır Hüseyin Yaşar Kenan Gülmez Serkan Yaşar Denetim Kurulu Yedek Kamil Bal Bünyamin Uluçay Emine Ceylan Yakşi
Bursa’da 2008 yılından bugüne faaliyet gösteren Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde kongre heyecanı yaşandı. Dernek Başkanlığı’nı uzun dönemdir yürüten Veli Yalçın’ın aday olmadığı iki adaylı kongrede Cavid Boru ve ekibi seçimi oy çokluğu ile kazandı.

Bursa’da önemli hizmetler yaptıklarını ifade eden önceki dönem Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veli Yalçın; “pandemi süreci dâhil olmak üzere iki dönem görev üstlendik. Eğitimden iş dünyasına, sağlık hizmetlerinden cenaze hizmetlerine varıncaya kadar her türlü faaliyeti omuz omuza yürüttüğümüz üyelerimiz ile birlikte Çanakkale ismini Bursa başta olmak üzere Türkiye’nin her şehrine ve ilçesine duyurduk. İki adaylı güzel bir seçim atmosferinde kazanan öncelikle Çanakkaleliler, Çanakkale ve Bursa oldu. Yönetim Kurulu Başkanlığım döneminde Başkan Yardımcım olarak görev üstlenen ve şimdide yeni Başkanımız olan İş Adamı Cavid Boru ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.

Cavid Boru: Hepimiz Çanakkaleliyiz”

Türkiye’nin her yerinden ve hatta ötesinden şehitlerin bulunduğu Çanakkale’yi temsil eden kadrolarla görev yaparak gelinen süreçte Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı görevini üstlenmekten gurur duyduğunu ifade eden İş Adamı Cavid Boru; “Hepimiz öncelikle Çanakkaleliyiz. Çanakkale olmasaydı Türkiye olmazdı. Aziz Şehitlerimize ve Gazilerimize her daim minnettarız. Çanakkale ruhunu Bursa başta olmak üzere Anadolu’nun her köşesine taşımakta kararlıyız. Türkiye Yüzyılı’nda Çanakkale ruhuna ne kadar ihtiyaç duyulduğunu Filistin’de, Doğu Türkistan’da, Balkanlarda, Afrika’da ve mazlum tüm coğrafyalarda yaşananlardan görmekteyiz. Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı görevi onurla taşıyacağım çok kutsal bir görev. Bugüne kadar yönetim kurullarında birçok görev üstlendiğimiz derneğimizin başkanlığını tevdi eden tüm yönetim kurulu üyelerimize, üyelerimize ve divan heyetine teşekkür ediyorum. Kongremiz bitmiştir. Hepimiz Çanakkaleliyiz. Önceliğimiz Çanakkaleliler, Çanakkale ve Bursa başta olmak üzere Türkiye’dir. Şehirlerimize ve ülkemize hizmet etmek için vakit kaybetmeden çalışmaya başlayacağız. Tüm Çanakkalelileri ve Çanakkale sevdalılarını derneğimize üye olmaya davet ediyorum. Kongremizde kazanan Çanakkale ve Çanakkaleliler ile Bursa olmuştur. Çanakkale, Bursa’ya da Ankara’ya da, İstanbul’a da uzak değildir. Çanakkale’yi kısa sürede daha yakına getireceğiz. Belki de tüm Türkiye’yi ve hatta Balkanlar ile Avrupa’yı Çanakkale’ye getirerek Çanakkale ruhunu yeniden canlandıracağız” dedi.

Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde yapılan seçimlerde 120 kişi oy kullanırken, seçimi 66 oy alan Cavid Boru ve ekibi kazandı.

Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu

Yönetim Kurulu Asil

Cavit Boru (Başkan)
İsmail Türker
Mert Korkmaz
Mehmet Aracı
Mehmet Dinçtürk
Mehmet Bulun
Metin Keser

Denetim Kurulu Asil

Niyazi Çakır
Ömer Küçükkaya
Zeki Güneş
 

Yönetim Kurulu Yedek

Alaaddin Çakır
Muammer Çakır
Ferhat Kır
Şerafettin Kır
Hüseyin Yaşar
Kenan Gülmez
Serkan Yaşar

Denetim Kurulu Yedek

Kamil Bal
Bünyamin Uluçay
Emine Ceylan Yakşi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.