Çelik: Vatandaşın dertleriyle hemhal oluyoruz

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2023 - 09:23, Güncelleme: 11.05.2023 - 09:17 622+ kez okundu.
 

Çelik: Vatandaşın dertleriyle hemhal oluyoruz

Çelik: Vatandaşın dertleriyle hemhal oluyoruz

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Ayşe Deniz Çelik, seçim çalışmaları çerçevesinde Tortum İlçesi ve Bağbaşı, Yukarı Serdarlı ile Aşağı Serdarlı mahallelerini ziyaret etti.Tortum gezisi öncesinde beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in eşi Gülay Sekmen ile birlikte Büyükşehir Belediyesi personelini görev yerlerinde ziyaret eden Çelik, ardından Yakutiye İlçesi Rabi Ana Mahallesi’nde ev toplantıları yaptı.Kadın Kolları Başkanlığı yaptığı görev süresi boyunca her daim vatandaşlarla iç içe, sorunlarının çözümünde ön ayak olduklarını anlatan Milletvekili Adayı Ayşe Çelik, “AK Parti olarak her meslek grubuyla buluşmaya gayret ediyoruz. Çünkü biz dertle dertlenen ve çözüm üretmek üzere çalışan 20 yıllık bir hükümetiz. Başarımızın sırrı da insanlarımızla bir araya gelerek derdi dinleriz ve çözümünü birlikte üretiriz. Gerçekten saha kadın, erkek ve özellikle gereçlerimizden Cumhurbaşkanımızın liderliğine ciddi anlamda bir kenetlenmiş durumda. Cumhurbaşkanımızın 21 yıllık hizmetlerinin karşılığını sahada teveccühlerle görüyoruz. Allah nasip ederse 14 Mayıs’ta, bizim emeklerimizde meyvesini verecektir. Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize yeni bir zafer daha yaşatacağız” şeklinde konuştu.
Çelik: Vatandaşın dertleriyle hemhal oluyoruz
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Ayşe Deniz Çelik, seçim çalışmaları çerçevesinde Tortum İlçesi ve Bağbaşı, Yukarı Serdarlı ile Aşağı Serdarlı mahallelerini ziyaret etti.
Tortum gezisi öncesinde beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in eşi Gülay Sekmen ile birlikte Büyükşehir Belediyesi personelini görev yerlerinde ziyaret eden Çelik, ardından Yakutiye İlçesi Rabi Ana Mahallesi’nde ev toplantıları yaptı.
Kadın Kolları Başkanlığı yaptığı görev süresi boyunca her daim vatandaşlarla iç içe, sorunlarının çözümünde ön ayak olduklarını anlatan Milletvekili Adayı Ayşe Çelik, “AK Parti olarak her meslek grubuyla buluşmaya gayret ediyoruz. Çünkü biz dertle dertlenen ve çözüm üretmek üzere çalışan 20 yıllık bir hükümetiz. Başarımızın sırrı da insanlarımızla bir araya gelerek derdi dinleriz ve çözümünü birlikte üretiriz. Gerçekten saha kadın, erkek ve özellikle gereçlerimizden Cumhurbaşkanımızın liderliğine ciddi anlamda bir kenetlenmiş durumda. Cumhurbaşkanımızın 21 yıllık hizmetlerinin karşılığını sahada teveccühlerle görüyoruz. Allah nasip ederse 14 Mayıs’ta, bizim emeklerimizde meyvesini verecektir. Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize yeni bir zafer daha yaşatacağız” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.