CHP'de yeni üyeler

Siyaset 31.01.2022 - 23:14, Güncelleme: 31.01.2022 - 23:14 1220+ kez okundu.
 

CHP'de yeni üyeler

Cumhuriyet Halk Partisi’nde geçtiğimiz gün yeni üyelere rozetleri takdim edildi. Lapseki İlçe Başkanlığı ve Çardak Belde Başkanlığı organizasyonunda, partiye yeni katılanlar ile hem tanışıldı hem de rozetleri takdim edildi.

CHP Çanakkale İl Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımda, “Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki ilçe ve Çardak Belde başkanlığının düzenlediği toplu üye katılım töreninde kalabalık salona sığmadı! Aramıza katılan yeni yol arkadaşlarımızla her geçen gün daha da büyüyerek emin adımlarla iktidara yürüyoruz! Yoğun ilgi gösterilen ve oldukça kalabalık olan törende, partimize yeni üye olan otuz kişiye rozet takıldı. Bütün çarkların döndüğü üreten bir Türkiye için, demokrasinin ve adaletin hakim olduğu, mutfaklardaki yangının söndürüldüğü huzurlu bir toplum için, aydınlık günlere duyduğumuz inançla, Atatürk ilkeleri ışığında yürümeye, tüm birim ve kadrolarımızla çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde geçtiğimiz gün yeni üyelere rozetleri takdim edildi. Lapseki İlçe Başkanlığı ve Çardak Belde Başkanlığı organizasyonunda, partiye yeni katılanlar ile hem tanışıldı hem de rozetleri takdim edildi.

CHP Çanakkale İl Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımda, “Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki ilçe ve Çardak Belde başkanlığının düzenlediği toplu üye katılım töreninde kalabalık salona sığmadı!

Aramıza katılan yeni yol arkadaşlarımızla her geçen gün daha da büyüyerek emin adımlarla iktidara yürüyoruz! Yoğun ilgi gösterilen ve oldukça kalabalık olan törende, partimize yeni üye olan otuz kişiye rozet takıldı. Bütün çarkların döndüğü üreten bir Türkiye için, demokrasinin ve adaletin hakim olduğu, mutfaklardaki yangının söndürüldüğü huzurlu bir toplum için, aydınlık günlere duyduğumuz inançla, Atatürk ilkeleri ışığında yürümeye, tüm birim ve kadrolarımızla çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.