CHP’li belediye başkanından ‘değişim’ çağrısı: ”Herkes oturduğu koltuğun sevdasında”

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2023 - 04:29, Güncelleme: 22.06.2023 - 00:50 1093+ kez okundu.
 

CHP’li belediye başkanından ‘değişim’ çağrısı: ”Herkes oturduğu koltuğun sevdasında”

CHP’li belediye başkanından ‘değişim’ çağrısı: ”Herkes oturduğu koltuğun sevdasında”

Manisa’nın Akhisar ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “değişim” çağrısında bulunarak, “Teşkilatta aşağıdan yukarıya değişim olmadan bu psikolojinin düzelmesi çok zor. Herkes değişimden bahsediyor ama kimse koltuğunu bırakmaktan bahsetmiyor” ifadelerini kullandı.CHP’li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sosyal medya hesabından değişim çağrısında bulundu. Dutlulu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ülkede muhalefet psikolojik olarak kaybetti. Teşkilatta aşağıdan yukarıya değişim olmadan bu psikolojinin düzelmesi çok zor. Muhalif seçmenin gönlünü tekrar kazanmadan da yerel seçimlerde ülke genelinde başarının gelmesi kolay değil. Herkes değişimden bahsediyor ama kimse koltuğunu bırakmaktan bahsetmiyor. Bu seçimde hep beraber muhalifleri umutlandırdık hep beraber onları hayal kırıklığına uğrattık. Daha bir tane ilçe başkanının başaramadık ben yokum dediğini duymadım. Herkes oturduğu koltuğun sevdasında. Eğer bu ülkenin Atatürkçü, Cumhuriyetçi muhaliflerine bir umut olacaksa biz belediye başkanları dahil herkesin koltuğunun sorgulanması şart. Değişimin lafta kalmaması gereken hassas günlerden geçiyoruz. Söyleyeceklerim bunlar, saygılarımla”
CHP’li belediye başkanından ‘değişim’ çağrısı: ”Herkes oturduğu koltuğun sevdasında”
Manisa’nın Akhisar ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “değişim” çağrısında bulunarak, “Teşkilatta aşağıdan yukarıya değişim olmadan bu psikolojinin düzelmesi çok zor. Herkes değişimden bahsediyor ama kimse koltuğunu bırakmaktan bahsetmiyor” ifadelerini kullandı.
CHP’li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sosyal medya hesabından değişim çağrısında bulundu. Dutlulu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ülkede muhalefet psikolojik olarak kaybetti. Teşkilatta aşağıdan yukarıya değişim olmadan bu psikolojinin düzelmesi çok zor. Muhalif seçmenin gönlünü tekrar kazanmadan da yerel seçimlerde ülke genelinde başarının gelmesi kolay değil. Herkes değişimden bahsediyor ama kimse koltuğunu bırakmaktan bahsetmiyor. Bu seçimde hep beraber muhalifleri umutlandırdık hep beraber onları hayal kırıklığına uğrattık. Daha bir tane ilçe başkanının başaramadık ben yokum dediğini duymadım. Herkes oturduğu koltuğun sevdasında. Eğer bu ülkenin Atatürkçü, Cumhuriyetçi muhaliflerine bir umut olacaksa biz belediye başkanları dahil herkesin koltuğunun sorgulanması şart. Değişimin lafta kalmaması gereken hassas günlerden geçiyoruz. Söyleyeceklerim bunlar, saygılarımla”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.