Christian Atsu, Porto - Rio Ave maçı öncesi törenle anıldı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2023 - 12:48, Güncelleme: 19.02.2023 - 12:43 598+ kez okundu.
 

Christian Atsu, Porto - Rio Ave maçı öncesi törenle anıldı

Christian Atsu, Porto - Rio Ave maçı öncesi törenle anıldı

Depremde enkaz altında kalan ve 12 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu, Portekiz’de oynanan Porto-Rio Ave maçı öncesi anıldı.Kahramanmaraş merkezli depremlerde Antakya’da enkazın altında kalarak hayatını kaybeden Hatayspor’un 31 yaşındaki Ganalı futbolcusu Christian Atsu’nun cansız bedenine dün ulaşıldı. D-Smart’ta yayınlanan Portekiz Ligi’nin 21. haftasında Porto ile Rio Ave arasında oynanan müsabaka öncesinde Ganalı futbolcu için bir anma töreni düzenlendi. İki takım kaptanları daha önce her iki takımda forma giyen Atsu’nun 20 ve 27 numaralı formalarıyla sahaya çıktı. Estadio Dragao’da Christian Atsu için yapılan anma töreninde duygusal anlar yaşandı.Futbolculuk kariyerine Porto’da başlayan Christian Atsu, daha sonra Rio Ave, Chelsea, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga, Newcastle United, Al Raed ve Hatayspor formalarını giydi.31 yaşındaki Ganalı futbolcu, 6 Eylül 2022’de Hatayspor’a transfer olmuştu.
Christian Atsu, Porto - Rio Ave maçı öncesi törenle anıldı
Depremde enkaz altında kalan ve 12 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu, Portekiz’de oynanan Porto-Rio Ave maçı öncesi anıldı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde Antakya’da enkazın altında kalarak hayatını kaybeden Hatayspor’un 31 yaşındaki Ganalı futbolcusu Christian Atsu’nun cansız bedenine dün ulaşıldı. D-Smart’ta yayınlanan Portekiz Ligi’nin 21. haftasında Porto ile Rio Ave arasında oynanan müsabaka öncesinde Ganalı futbolcu için bir anma töreni düzenlendi. İki takım kaptanları daha önce her iki takımda forma giyen Atsu’nun 20 ve 27 numaralı formalarıyla sahaya çıktı. Estadio Dragao’da Christian Atsu için yapılan anma töreninde duygusal anlar yaşandı.
Futbolculuk kariyerine Porto’da başlayan Christian Atsu, daha sonra Rio Ave, Chelsea, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga, Newcastle United, Al Raed ve Hatayspor formalarını giydi.
31 yaşındaki Ganalı futbolcu, 6 Eylül 2022’de Hatayspor’a transfer olmuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.