Çiftelerde 15 Temmuz fotoğraf sergisi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2023 - 10:41, Güncelleme: 15.07.2023 - 09:29 571+ kez okundu.
 

Çiftelerde 15 Temmuz fotoğraf sergisi

Çiftelerde 15 Temmuz fotoğraf sergisi

Erzurum’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Çifte Minareli Medrese’de 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi açıldı.Hain darbe girişiminde yaşananların gözler önüne serildiği fotoğrafları inceleyen Valimiz Sn. Okay Memiş, "Allah, milletimize böyle bir gece bir daha yaşatmasın. Bizleri de şehitlerimize mahcup etmesin." dedi. Duygu dolu anların yaşandığı sergide Valimiz Sn. Memiş, şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilendi.
Çiftelerde 15 Temmuz fotoğraf sergisi
Erzurum’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Çifte Minareli Medrese’de 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi açıldı.
Hain darbe girişiminde yaşananların gözler önüne serildiği fotoğrafları inceleyen Valimiz Sn. Okay Memiş, "Allah, milletimize böyle bir gece bir daha yaşatmasın. Bizleri de şehitlerimize mahcup etmesin." dedi. Duygu dolu anların yaşandığı sergide Valimiz Sn. Memiş, şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.