Çınarcık’ta Hayat Boyu Öğrenme Festivali

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 16:55, Güncelleme: 08.06.2022 - 16:50 2074+ kez okundu.
 

Çınarcık’ta Hayat Boyu Öğrenme Festivali

Çınarcık’ta Hayat Boyu Öğrenme Festivali

Çınarcık İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından Hayat Boyu Öğrenme Festivali düzenlendi.Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan festivalde, kursiyerlerin el emeği ürünleri sergilendi. Sergiyi ilçe protokolü ve vatandaşlar gezdi. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adem Güneş, yıl boyunca verimli çalışmalar yapıldığını dile getirdi.Festivalde halk oyunları, karate ve boks gösterileri de yapıldı. Festivale İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Günay ve Kent Konseyi Başkanı Tuncay Okatan da katıldı.
Çınarcık’ta Hayat Boyu Öğrenme Festivali
Çınarcık İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından Hayat Boyu Öğrenme Festivali düzenlendi.
Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan festivalde, kursiyerlerin el emeği ürünleri sergilendi. Sergiyi ilçe protokolü ve vatandaşlar gezdi. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adem Güneş, yıl boyunca verimli çalışmalar yapıldığını dile getirdi.
Festivalde halk oyunları, karate ve boks gösterileri de yapıldı. Festivale İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Günay ve Kent Konseyi Başkanı Tuncay Okatan da katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.