Cizre’de kadınlar, İsrail’in Gazze saldırılarını protesto etti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2023 - 21:08, Güncelleme: 28.10.2023 - 20:11 2886+ kez okundu.
 

Cizre’de kadınlar, İsrail’in Gazze saldırılarını protesto etti

Cizre’de kadınlar, İsrail’in Gazze saldırılarını protesto etti

Şırnak’ın Cizre ilçesinde kadınlar, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti.Cizre’de Sanat Sokağı’nda bir araya gelen yüzlerce anne, çocuklarıyla birlikte İsrail’in Gazze’deki bebek, çocuk ve kadın katliamlarını düzenlediği basın açıklamasıyla kınadı.Grup adına basın açıklamasını okuyan Fatime Gül, Batı’nın katliamlara alenen destek olduğunu ve elini bebeklerin kanına bulaştırdığını söyledi. Gazzeli annelerin acısı, Cizreli annelerin de acısı olduğunu belirten Gül, "7 Ekim’den bu yana her gün çocuklarını bombalar altında şehit veren Gazzeli annelerimizin feryatları yürekleri dağlamaktadır. Henüz insanlığını kaybetmemiş tüm dünya anneleri gibi biz Cizreli anneler de bu acıları yüreklerimizde derinden hissediyoruz ve bu vahşete lanet okuyoruz" dedi.
Cizre’de kadınlar, İsrail’in Gazze saldırılarını protesto etti
Şırnak’ın Cizre ilçesinde kadınlar, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti.
Cizre’de Sanat Sokağı’nda bir araya gelen yüzlerce anne, çocuklarıyla birlikte İsrail’in Gazze’deki bebek, çocuk ve kadın katliamlarını düzenlediği basın açıklamasıyla kınadı.
Grup adına basın açıklamasını okuyan Fatime Gül, Batı’nın katliamlara alenen destek olduğunu ve elini bebeklerin kanına bulaştırdığını söyledi. Gazzeli annelerin acısı, Cizreli annelerin de acısı olduğunu belirten Gül, "7 Ekim’den bu yana her gün çocuklarını bombalar altında şehit veren Gazzeli annelerimizin feryatları yürekleri dağlamaktadır. Henüz insanlığını kaybetmemiş tüm dünya anneleri gibi biz Cizreli anneler de bu acıları yüreklerimizde derinden hissediyoruz ve bu vahşete lanet okuyoruz" dedi.

Şırnak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.