Çocuk Oyunları Festivali düzenlendi

Kültür-Sanat 24.12.2021 - 15:53, Güncelleme: 24.12.2021 - 15:53 483+ kez okundu.
 

Çocuk Oyunları Festivali düzenlendi

Biga'da düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Festivali kukla, Bubble show ve balon katlama oyunlarıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Biga Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla 22 Aralık Çarşamba günü saat 14:00'te Atatürk Kültür Merkezi'nde Geleneksel Çocuk Oyunları Festivali düzenledi. Festivalde, kukla,  Bubble show ve balon katlama sanatçıları sahne aldı.  Festivale, Biga Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ile Sıtkı Keçeci, çocuklar ve aileleri katıldı. Zaman zaman sanatçılarla sahneye çıkarak gösterilere eşlik eden çocuklar doyasıya eğlenirken, Keskiner ve Keçeci, çocukların heyecan ve mutluluğunu paylaştı.  Biga Belediyesi, "Kültür ve Turizm Bakanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için dünden daha çok çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü çocuklar gülerse, dünya güler" ifadelerine yer verdi.
Biga'da düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Festivali kukla, Bubble show ve balon katlama oyunlarıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Biga Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla 22 Aralık Çarşamba günü saat 14:00'te Atatürk Kültür Merkezi'nde Geleneksel Çocuk Oyunları Festivali düzenledi. Festivalde, kukla,  Bubble show ve balon katlama sanatçıları sahne aldı. 

Festivale, Biga Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ile Sıtkı Keçeci, çocuklar ve aileleri katıldı. Zaman zaman sanatçılarla sahneye çıkarak gösterilere eşlik eden çocuklar doyasıya eğlenirken, Keskiner ve Keçeci, çocukların heyecan ve mutluluğunu paylaştı. 

Biga Belediyesi, "Kültür ve Turizm Bakanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için dünden daha çok çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü çocuklar gülerse, dünya güler" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.