ÇOMÜ’nün çalışmaları Polonya’da

Eğitim 02.01.2022 - 18:05, Güncelleme: 02.01.2022 - 18:05 1227+ kez okundu.
 

ÇOMÜ’nün çalışmaları Polonya’da

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü, Polonya, Endonezya, Güney Kore, ABD ve Çin’in bir araya Geldiği Uluslararası Peyzaj – Şehir Veya Doğa Sergisine katıldı.

Polonya Rzeszów Bilgi Teknolojileri ve Yönetimi Üniversitesinden Dr. Patrycja Longawa ve Mikołaj Birek tarafından yürütülen projede; Endonezya’dan Pradita Üniversitesi, Güney Kore’den Namseoul Üniversitesi, ABD’den Temple Üniversitesi, Çin’den Shantou Üniversitesi ve Türkiye’den Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yer aldı. Altı farklı ülkenin üniversitesinden gelen 10 öğretim üyesi ve 72 öğrencinin illüstrasyon çalışmaları, Polonya’nın Kielnarowa’daki UITM kampüsünde sergilendi. Türkiye proje temsilciliği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Didem Çatal tarafından yürütülürken, projeye Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. İlkan Devrim Dinç ve öğrenciler Akın Minare, Beyza Kayır, Fatma Mengeş, Fatmanur Cengiz, Harun Ergün, Tayyip Kocaoğlu, Tuğçe Deniz, Uğur Öztürk, Yalın Bayrak, Furkan Bera Çimen ve Kuzey Candan katıldı. Dr. Patrycja Longawa’nın daveti üzerine bu önemli projeye dahil olduklarını belirten Doç. Dr. Didem Çatal, kentsel ve doğal manzaralar üzerine çalışılan uluslararası bir projede öğrencileriyle birlikte yer almaktan mutluluk duyduğunu belirtti.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü, Polonya, Endonezya, Güney Kore, ABD ve Çin’in bir araya Geldiği Uluslararası Peyzaj – Şehir Veya Doğa Sergisine katıldı.

Polonya Rzeszów Bilgi Teknolojileri ve Yönetimi Üniversitesinden Dr. Patrycja Longawa ve Mikołaj Birek tarafından yürütülen projede; Endonezya’dan Pradita Üniversitesi, Güney Kore’den Namseoul Üniversitesi, ABD’den Temple Üniversitesi, Çin’den Shantou Üniversitesi ve Türkiye’den Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yer aldı. Altı farklı ülkenin üniversitesinden gelen 10 öğretim üyesi ve 72 öğrencinin illüstrasyon çalışmaları, Polonya’nın Kielnarowa’daki UITM kampüsünde sergilendi.

Türkiye proje temsilciliği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Didem Çatal tarafından yürütülürken, projeye Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. İlkan Devrim Dinç ve öğrenciler Akın Minare, Beyza Kayır, Fatma Mengeş, Fatmanur Cengiz, Harun Ergün, Tayyip Kocaoğlu, Tuğçe Deniz, Uğur Öztürk, Yalın Bayrak, Furkan Bera Çimen ve Kuzey Candan katıldı.

Dr. Patrycja Longawa’nın daveti üzerine bu önemli projeye dahil olduklarını belirten Doç. Dr. Didem Çatal, kentsel ve doğal manzaralar üzerine çalışılan uluslararası bir projede öğrencileriyle birlikte yer almaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.