Çorum’da seyir halindeki otomobil kurşunlandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2023 - 01:38, Güncelleme: 08.05.2023 - 01:06 575+ kez okundu.
 

Çorum’da seyir halindeki otomobil kurşunlandı

Çorum’da seyir halindeki otomobil kurşunlandı

Çorum’da bir otomobil seyir halindeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfek ile kurşunlandı.Olay, Yavruturna Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 102 Evler 5. Sokak’ta seyir halinde olan bir otomobile, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfek ile ateş açıldı. Otomobil sürücüsü olayın şokuyla Emek Caddesi’nde bulunan polis karakoluna giderek ihbarda bulundu. Açılan ateş sonucu ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri olay yerinde ve otomobil üzerinde incelemelerde bulundu. Polis ekipleri tarafından saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Çorum’da seyir halindeki otomobil kurşunlandı
Çorum’da bir otomobil seyir halindeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfek ile kurşunlandı.
Olay, Yavruturna Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 102 Evler 5. Sokak’ta seyir halinde olan bir otomobile, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfek ile ateş açıldı. Otomobil sürücüsü olayın şokuyla Emek Caddesi’nde bulunan polis karakoluna giderek ihbarda bulundu. Açılan ateş sonucu ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri olay yerinde ve otomobil üzerinde incelemelerde bulundu. Polis ekipleri tarafından saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.