Demir: “Beton yollar ile ulaşım altyapımızı daha güçlü hale getiriyoruz”

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2023 - 13:58, Güncelleme: 19.09.2023 - 13:03 556+ kez okundu.
 

Demir: “Beton yollar ile ulaşım altyapımızı daha güçlü hale getiriyoruz”

Demir: “Beton yollar ile ulaşım altyapımızı daha güçlü hale getiriyoruz”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kentimizin dört bir yanında yaptığımız beton yollar ile ulaşım altyapımızı daha güçlü hale getiriyoruz” dedi.Büyükşehir Belediyesi, gerek kent merkezi gerek kırsal bölgelerde bulunan mahallelerde gerçekleştirdiği yol çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yol Yapım ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından kentin dört bir yanında ulaşım problemleri tek tek çözülüyor. Bu kapsamda Tekkeköy ilçesinde fabrikaların bulunduğu bölgede geçiş güzergahında yer alan 1718’inci Cadde’de beton yol çalışması gerçekleştirildi. Yapılan beton kaplama uygulamasıyla caddedeki ulaşım altyapısı daha güçlü hale getirildi.“Uzun vadeli kalıcı çözüm”Kentin dört bir yanında ekiplerin yol çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Şehrimizin ulaşım altyapısını güncellemek için gece-gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beton yollar, ulaşım sorunlarına uzun vadeli kalıcı çözüm sunan bir uygulama. Yaptığımız beton yollar ile ulaşım altyapımızı daha güçlü hale getiriyoruz. Tekkeköy ilçemizde fabrikalarımızın bulunduğu güzergahta olan bu caddemizde de beton kaplama çalışması gerçekleştirdik. Burada ulaşımı daha konforu hale getirdik. Daha dayanıklı olan beton yolları yaparak vatandaşlarımıza uzun yıllar hizmet verecek bir yol ağı da oluşturmuş oluyoruz” diye konuştu.Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Yol Yapım ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı Tekkeköy Şube Şefi Mustafa Gür ise “Sanayi bölgesinde bulunan 1718. Cadde’de bir çalışma gerçekleştirdik. Bu yolumuz şehrimizdeki birçok fabrikanın bulunduğu bölgeden geçen bir yol. Burada hızlı bir şekilde özel bir çalışma yaptık. Vatandaşlarımız artık daha güvenli bir şekilde yolumuzu kullanabilecekler” şeklinde konuştu.
Demir: “Beton yollar ile ulaşım altyapımızı daha güçlü hale getiriyoruz”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kentimizin dört bir yanında yaptığımız beton yollar ile ulaşım altyapımızı daha güçlü hale getiriyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediyesi, gerek kent merkezi gerek kırsal bölgelerde bulunan mahallelerde gerçekleştirdiği yol çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yol Yapım ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından kentin dört bir yanında ulaşım problemleri tek tek çözülüyor. Bu kapsamda Tekkeköy ilçesinde fabrikaların bulunduğu bölgede geçiş güzergahında yer alan 1718’inci Cadde’de beton yol çalışması gerçekleştirildi. Yapılan beton kaplama uygulamasıyla caddedeki ulaşım altyapısı daha güçlü hale getirildi.

“Uzun vadeli kalıcı çözüm”
Kentin dört bir yanında ekiplerin yol çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Şehrimizin ulaşım altyapısını güncellemek için gece-gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beton yollar, ulaşım sorunlarına uzun vadeli kalıcı çözüm sunan bir uygulama. Yaptığımız beton yollar ile ulaşım altyapımızı daha güçlü hale getiriyoruz. Tekkeköy ilçemizde fabrikalarımızın bulunduğu güzergahta olan bu caddemizde de beton kaplama çalışması gerçekleştirdik. Burada ulaşımı daha konforu hale getirdik. Daha dayanıklı olan beton yolları yaparak vatandaşlarımıza uzun yıllar hizmet verecek bir yol ağı da oluşturmuş oluyoruz” diye konuştu.
Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Yol Yapım ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı Tekkeköy Şube Şefi Mustafa Gür ise “Sanayi bölgesinde bulunan 1718. Cadde’de bir çalışma gerçekleştirdik. Bu yolumuz şehrimizdeki birçok fabrikanın bulunduğu bölgeden geçen bir yol. Burada hızlı bir şekilde özel bir çalışma yaptık. Vatandaşlarımız artık daha güvenli bir şekilde yolumuzu kullanabilecekler” şeklinde konuştu.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.