Depremin 17. gününde 25 hayvan enkaz altından sağ çıkarıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2023 - 19:19, Güncelleme: 23.02.2023 - 17:54 710+ kez okundu.
 

Depremin 17. gününde 25 hayvan enkaz altından sağ çıkarıldı

Depremin 17. gününde 25 hayvan enkaz altından sağ çıkarıldı

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde bulunan Karadut köyünde enkaz altında kalan 25 küçükbaş ve büyükbaş hayvan depremin 17. gününde sağ olarak kurtarıldı.Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından bölgeden bir güzel haber daha geldi. Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Karadut köyünde sağlık taraması ve depremzedelere yardım için bulunan DASKUT Arama Kurtarma Derneği ekipleri, ihbar üzerine yaptıkları çalışmada canlı hayvan sesine ulaştı. Ses aldıkları enkazda 9 saat boyunca çalışma gerçekleştiren ekipler, 25 küçükbaş ve büyükbaş hayvanı canlı olarak enkaz altından kurtardı. Hayvanların kurtarılma anları ve ekiplerin sevinci cep telefonu kamerasına yansıdı.
Depremin 17. gününde 25 hayvan enkaz altından sağ çıkarıldı
Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde bulunan Karadut köyünde enkaz altında kalan 25 küçükbaş ve büyükbaş hayvan depremin 17. gününde sağ olarak kurtarıldı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından bölgeden bir güzel haber daha geldi. Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Karadut köyünde sağlık taraması ve depremzedelere yardım için bulunan DASKUT Arama Kurtarma Derneği ekipleri, ihbar üzerine yaptıkları çalışmada canlı hayvan sesine ulaştı. Ses aldıkları enkazda 9 saat boyunca çalışma gerçekleştiren ekipler, 25 küçükbaş ve büyükbaş hayvanı canlı olarak enkaz altından kurtardı. Hayvanların kurtarılma anları ve ekiplerin sevinci cep telefonu kamerasına yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.