DEVA Partisi’ne iki yeni katılım

25.10.2022 - 22:54, Güncelleme: 25.10.2022 - 22:54 3239+ kez okundu.
 

DEVA Partisi’ne iki yeni katılım

Daha önce Büyük Birlik Partisi bünyesinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Tahir Şahin ve Gökmen Türkkanı, DEVA Partisi’ne katıldılar.ANKARA (İGFA) - Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’ne iki yeni isim katıldı. Daha önce Büyük Birlik Partisi bünyesinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunan Tahir Şahin ve Gökmen Türkkanı’ya rozetleri, DEVA Partisi Genel Merkezi’nde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından takıldı.

Daha önce Büyük Birlik Partisi bünyesinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Tahir Şahin ve Gökmen Türkkanı, DEVA Partisi’ne katıldılar.

ANKARA (İGFA) - Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’ne iki yeni isim katıldı.

Daha önce Büyük Birlik Partisi bünyesinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunan Tahir Şahin ve Gökmen Türkkanı’ya rozetleri, DEVA Partisi Genel Merkezi’nde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından takıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.