Deva pazarda

Siyaset 21.02.2022 - 13:39, Güncelleme: 21.02.2022 - 13:39 1302+ kez okundu.
 

Deva pazarda

DEVA Partisi’nin 81 ilde eş zamanlı olarak yaptığı ‘Deva pazarda’ etkinliği kapsamında, Çanakkale’de İl Başkanı Berkan Karaca ve il teşkilatı Cuma Pazarı’na ziyarette bulundu.

DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Av. Berkan Karaca ve İl Teşkilatı, Merkez İlçe Teşkilatı ile birlikte Cuma Pazarı’nda stant kurulumu ve üye kayıtları gerçekleştirdi. DEVA Partisi Çanakkale İl Kurumsal İletişim Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığından Erkam Kocaman tarafından yapılan bilgilendirmede, “Vatandaşlarımıza ve pazarcı esnafımıza eylem planlarımızı, çözüm önerilerimizi anlatıp onların sıkıntılarını dinledik. Vatandaşlarımız mevcut iktidarın kötü yönetiminden rahatsız ve artık düzeltebileceklerine dair umutları yok. Devamlı sahada olan bizlere anlatıyorlar ve güzel bir ülkeyi bizlerle birlikte umut ediyorlar. DEVA ailesi damla damla büyümeye devam ediyor” ifadeleri yer aldı.
DEVA Partisi’nin 81 ilde eş zamanlı olarak yaptığı ‘Deva pazarda’ etkinliği kapsamında, Çanakkale’de İl Başkanı Berkan Karaca ve il teşkilatı Cuma Pazarı’na ziyarette bulundu.

DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Av. Berkan Karaca ve İl Teşkilatı, Merkez İlçe Teşkilatı ile birlikte Cuma Pazarı’nda stant kurulumu ve üye kayıtları gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Çanakkale İl Kurumsal İletişim Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığından Erkam Kocaman tarafından yapılan bilgilendirmede, “Vatandaşlarımıza ve pazarcı esnafımıza eylem planlarımızı, çözüm önerilerimizi anlatıp onların sıkıntılarını dinledik. Vatandaşlarımız mevcut iktidarın kötü yönetiminden rahatsız ve artık düzeltebileceklerine dair umutları yok. Devamlı sahada olan bizlere anlatıyorlar ve güzel bir ülkeyi bizlerle birlikte umut ediyorlar. DEVA ailesi damla damla büyümeye devam ediyor” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.