Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi Töreni Düzenlendi

Gündem 17.03.2022 - 23:26, Güncelleme: 17.03.2022 - 23:26 1171+ kez okundu.
 

Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi Töreni Düzenlendi

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın himayelerinde şehit ve gazi ailelerine teslim edilmek üzere Çanakkale Valiliği’ne gönderilen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi Töreni Eceabat Kaymakamlığı’nda gerçekleştirildi.

Vali İlhami AKTAŞ, Giresun İli Tirebolu ilçesinde 23 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen heyelan sonrası Tirebolu-Doğankent karayolundaki yol açma çalışmaları sırasında menfezin çökmesi sonucunda şehit olan, Şehit J. Uzman Çavuş Onur KIRAN’ın Annesi Filiz KIRAN ve Babası Müjdat KIRAN’a “Devlet Övünç Madalyası ve Beratını” tevcih etti.    AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, Eceabat Kaymakamı Mustafa ÇİFTÇİLER, Eceabat Belediye Başkanı Saim ZİLELİ, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Tahsin SARUHAN, S/G Çanakkale Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER, AK Parti Eceabat İlçe Başkanı İlker GÜVEN, Şehit J. Uzman Çavuş Onur KIRAN’ın Annesi Filiz KIRAN, Babası Müjdat KIRAN’ın da bulunduğu Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihinde Vali İlhami AKTAŞ, vatan savunmasında canını feda etmekten kaçınmayan şehit ve gazilerimize minnet ve şükran duygularını ifade ederek her zaman kendilerinin ve ailelerinin yanında olduklarını ifade etti.
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın himayelerinde şehit ve gazi ailelerine teslim edilmek üzere Çanakkale Valiliği’ne gönderilen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi Töreni Eceabat Kaymakamlığı’nda gerçekleştirildi.

Vali İlhami AKTAŞ, Giresun İli Tirebolu ilçesinde 23 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen heyelan sonrası Tirebolu-Doğankent karayolundaki yol açma çalışmaları sırasında menfezin çökmesi sonucunda şehit olan, Şehit J. Uzman Çavuş Onur KIRAN’ın Annesi Filiz KIRAN ve Babası Müjdat KIRAN’a “Devlet Övünç Madalyası ve Beratını” tevcih etti.   


AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, Eceabat Kaymakamı Mustafa ÇİFTÇİLER, Eceabat Belediye Başkanı Saim ZİLELİ, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Tahsin SARUHAN, S/G Çanakkale Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER, AK Parti Eceabat İlçe Başkanı İlker GÜVEN, Şehit J. Uzman Çavuş Onur KIRAN’ın Annesi Filiz KIRAN, Babası Müjdat KIRAN’ın da bulunduğu Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihinde Vali İlhami AKTAŞ, vatan savunmasında canını feda etmekten kaçınmayan şehit ve gazilerimize minnet ve şükran duygularını ifade ederek her zaman kendilerinin ve ailelerinin yanında olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.