Domuz sürüsüne ateş ederken arkadaşını öldürdü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2023 - 22:59, Güncelleme: 23.09.2023 - 21:53 811+ kez okundu.
 

Domuz sürüsüne ateş ederken arkadaşını öldürdü

Domuz sürüsüne ateş ederken arkadaşını öldürdü

Şırnak’ta hayvan otlatırken domuz sürüsüne silahla ateş eden kişi arkadaşını vurdu. Ağır yaralanan şahıs hastanede hayatını kaybetti.Kırsal Toptepe köyünde hayvan otlatan Osman Pusat ve R.D. domuz sürüsü ile karşılaştı. Domuz sürüsünün kendilerine zarar vermemesi için yanında bulunan silahla ateş etmeye başlayan R.D., arkadaşı Osman Pusat’ı vurdu. Olayın haber verilmesi üzerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine yönlendirildi. Ağır yaralanan Osman Pusat, Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Pusat, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. R.D. gözaltına alınırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Domuz sürüsüne ateş ederken arkadaşını öldürdü
Şırnak’ta hayvan otlatırken domuz sürüsüne silahla ateş eden kişi arkadaşını vurdu. Ağır yaralanan şahıs hastanede hayatını kaybetti.

Kırsal Toptepe köyünde hayvan otlatan Osman Pusat ve R.D. domuz sürüsü ile karşılaştı. Domuz sürüsünün kendilerine zarar vermemesi için yanında bulunan silahla ateş etmeye başlayan R.D., arkadaşı Osman Pusat’ı vurdu. Olayın haber verilmesi üzerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine yönlendirildi. Ağır yaralanan Osman Pusat, Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Pusat, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. R.D. gözaltına alınırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Şırnak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.