ECE HAYDER'den yardım seferberliği

Yaşam 25.02.2022 - 14:07, Güncelleme: 25.02.2022 - 14:07 1291+ kez okundu.
 

ECE HAYDER'den yardım seferberliği

Eceabat’a sığınan şiddet mağduru bir kadının yolu Eceabat Sokak Hayvanları Derneği (ECE HAYDER) ile kesişince iyilik bir anda hayatları güzelleştirdi. ECE HAYDER yardıma ihtiyaç duyan kadın ve çocuğu için kolları sıvayarak, çalışma başlattı.

ECE HAYDER üyeleri, çocuğu ile hayat mücadelesi veren şiddet mağduru bir kadın için evinin ihtiyaçlarını görmek için çalışma başlattı. Bu kapsamda, birçok kişinin yardımı ile tabağından mobilyasına kadar birçok ihtiyaç karşılandı. Evin tüm mobilya, mutfak gereçleri, halı ve yorgan gibi ürünlerini kadar Ender Home- Ender Concept tarafından, oturma odasının halı ihtiyacını Evcil Store Sema Neşe karşılandı. Küçük çocuğun giysi masrafları ise yardım sever insanlar tarafından temin edildi. ECE HAYDER’in sosyal medya adresinden yapılan paylaşımda, “İsimleri bizde saklı olan bir çok güzel insan, her birinize ayrı ayrı teşekkürler. Güzel yürekli insanlar ailemiz adına hepinizden Allah razı olsun. İyi ki varsınız, her şey gönlünüzün güzelliğinde gerçek olsun inşallah” ifadelerine yer verildi.
Eceabat’a sığınan şiddet mağduru bir kadının yolu Eceabat Sokak Hayvanları Derneği (ECE HAYDER) ile kesişince iyilik bir anda hayatları güzelleştirdi. ECE HAYDER yardıma ihtiyaç duyan kadın ve çocuğu için kolları sıvayarak, çalışma başlattı.

ECE HAYDER üyeleri, çocuğu ile hayat mücadelesi veren şiddet mağduru bir kadın için evinin ihtiyaçlarını görmek için çalışma başlattı. Bu kapsamda, birçok kişinin yardımı ile tabağından mobilyasına kadar birçok ihtiyaç karşılandı.


Evin tüm mobilya, mutfak gereçleri, halı ve yorgan gibi ürünlerini kadar Ender Home- Ender Concept tarafından, oturma odasının halı ihtiyacını Evcil Store Sema Neşe karşılandı. Küçük çocuğun giysi masrafları ise yardım sever insanlar tarafından temin edildi.

ECE HAYDER’in sosyal medya adresinden yapılan paylaşımda, “İsimleri bizde saklı olan bir çok güzel insan, her birinize ayrı ayrı teşekkürler. Güzel yürekli insanlar ailemiz adına hepinizden Allah razı olsun. İyi ki varsınız, her şey gönlünüzün güzelliğinde gerçek olsun inşallah” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.