Emel Kabakcıoğlu ve yönetimi hazır

Ekonomi 25.01.2022 - 22:36, Güncelleme: 25.01.2022 - 22:36 1370+ kez okundu.
 

Emel Kabakcıoğlu ve yönetimi hazır

Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Emel Kabakcıoğlu ve yönetim kurulu adayları, dün Çanakkale Belediyesi Çalışanları Sosyal Tesisleri Ercan Adsız toplantı salonunda, basın mensupları ile bir araya geldiler. Aday tanıtım toplantısında, yönetim kurulu adayları tek tek kendilerini tanıttılar.

Terziler Esnaf Odası, 30 Ocak Pazar günü olağan seçimli genel kurulunu gerçekleştirecek. Dün ise başkan adaylarından Emel Kabakcıoğlu ve yönetim kurulu adayları basın mensupları ile bir araya geldiler. Saat 11.30’da Ercan Adsız toplantı salonunda gerçekleşen aday tanıtım toplantısında, yönetim kurulu adayları tek tek kendilerini tanıttılar ve toplu bir şekilde kameraların karşısına geçtiler. Seçime hazır olduklarını belirten Başkan Adayı Kabakcıoğlu, aynı zamanda toplantıda, vaatlerini de sıraladı. Vaatler arasında, “İletişimi kuracağız. TESK kartların anlaşmalı üye iş yerlerinde aktif bir şekilde kullanımını sağlayacağız. Evrak ve proje hazırlama desteği vereceğiz. Pazar yerinin sorunlarını çözeceğiz. Odamıza ait lokal oluşturacağız. Odamıza kayıtlı yaklaşık 700 üyemize en iyi şekilde hizmet sunacağız” cümleleri yer aldı. Yönetim kurulu adaylarının tek tek kendilerini tanıttıkları toplantı, konuşmaların ardından son buldu. Yönetim Kurulu adayları ise Şaver Akın, Cenk Yener, Müzeyyen Ateş, Somer Yanbıçak, Bora Sakarya, Kenan Kesebir, Büşra Atak, Cem Erdinç, Zerrin Daldaban oldu.
Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Emel Kabakcıoğlu ve yönetim kurulu adayları, dün Çanakkale Belediyesi Çalışanları Sosyal Tesisleri Ercan Adsız toplantı salonunda, basın mensupları ile bir araya geldiler. Aday tanıtım toplantısında, yönetim kurulu adayları tek tek kendilerini tanıttılar.

Terziler Esnaf Odası, 30 Ocak Pazar günü olağan seçimli genel kurulunu gerçekleştirecek. Dün ise başkan adaylarından Emel Kabakcıoğlu ve yönetim kurulu adayları basın mensupları ile bir araya geldiler. Saat 11.30’da Ercan Adsız toplantı salonunda gerçekleşen aday tanıtım toplantısında, yönetim kurulu adayları tek tek kendilerini tanıttılar ve toplu bir şekilde kameraların karşısına geçtiler. Seçime hazır olduklarını belirten Başkan Adayı Kabakcıoğlu, aynı zamanda toplantıda, vaatlerini de sıraladı.

Vaatler arasında, “İletişimi kuracağız. TESK kartların anlaşmalı üye iş yerlerinde aktif bir şekilde kullanımını sağlayacağız.

Evrak ve proje hazırlama desteği vereceğiz. Pazar yerinin sorunlarını çözeceğiz. Odamıza ait lokal oluşturacağız. Odamıza kayıtlı yaklaşık 700 üyemize en iyi şekilde hizmet sunacağız” cümleleri yer aldı.

Yönetim kurulu adaylarının tek tek kendilerini tanıttıkları toplantı, konuşmaların ardından son buldu.

Yönetim Kurulu adayları ise Şaver Akın, Cenk Yener, Müzeyyen Ateş, Somer Yanbıçak, Bora Sakarya, Kenan Kesebir, Büşra Atak, Cem Erdinç, Zerrin Daldaban oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.