Erciş Kaymakamı Karaloğlu muhtarlarla buluştu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2023 - 18:55, Güncelleme: 20.09.2023 - 17:26 589+ kez okundu.
 

Erciş Kaymakamı Karaloğlu muhtarlarla buluştu

Erciş Kaymakamı Karaloğlu muhtarlarla buluştu

Van’ın Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu 102 mahalle muhtarlarıyla buluştu.Erciş Kaymakamlık konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda mahalle muhtarlarıyla tanışma toplantısına katılan Kaymakam Murat Karaloğlu, mahallelerdeki sorun ve sıkıntıları da dinleyip not aldı. 102 mahalle muhtarının yanı sıra bütün kurum amirleri de hazır bulunan toplantıda Kaymakam Karaoğlu, mahallelerdeki sorunları muhtarlardan dinlerken aynı zamanda sorunun talep edildiği kurum amirinden de bilgi alış verişinde bulundu. Kaymakam Karaloğlu, 102 mahalle muhtarını tek tek dinleyip hem tanışmak hem de mahalle sorunları hakkında bilgi alırken, sorunlar kurum amirlerince ve kaymakamlık personelince not edilip kısa sürede çözüm önceliğine göre hayata geçirileceği belirtildi.
Erciş Kaymakamı Karaloğlu muhtarlarla buluştu
Van’ın Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu 102 mahalle muhtarlarıyla buluştu.
Erciş Kaymakamlık konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda mahalle muhtarlarıyla tanışma toplantısına katılan Kaymakam Murat Karaloğlu, mahallelerdeki sorun ve sıkıntıları da dinleyip not aldı. 102 mahalle muhtarının yanı sıra bütün kurum amirleri de hazır bulunan toplantıda Kaymakam Karaoğlu, mahallelerdeki sorunları muhtarlardan dinlerken aynı zamanda sorunun talep edildiği kurum amirinden de bilgi alış verişinde bulundu. Kaymakam Karaloğlu, 102 mahalle muhtarını tek tek dinleyip hem tanışmak hem de mahalle sorunları hakkında bilgi alırken, sorunlar kurum amirlerince ve kaymakamlık personelince not edilip kısa sürede çözüm önceliğine göre hayata geçirileceği belirtildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.