Erzincan’da iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 3 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2024 - 07:05, Güncelleme: 08.02.2024 - 01:56 663+ kez okundu.
 

Erzincan’da iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 3 yaralı

Erzincan’da iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 3 yaralı

Erzincan’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı.Kaza, gece saatlerinde Kurutilek mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, E.T.K. (25) idaresindeki 24 ABF 234 plakalı Skoda marka otomobil ile A.B. (24) yönetimindeki 29 DH 991 plakalı yine Skoda marka otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada, sürücüler E.T.K. ile A.B. ve 29 DH 991 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Y.S. (24) yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.Kazanın ardından bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırılan Y.S.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.
Erzincan’da iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 3 yaralı
Erzincan’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Kurutilek mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, E.T.K. (25) idaresindeki 24 ABF 234 plakalı Skoda marka otomobil ile A.B. (24) yönetimindeki 29 DH 991 plakalı yine Skoda marka otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada, sürücüler E.T.K. ile A.B. ve 29 DH 991 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Y.S. (24) yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazanın ardından bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırılan Y.S.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.