Eskişehirspor 58. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2023 - 22:59, Güncelleme: 23.09.2023 - 22:56 724+ kez okundu.
 

Eskişehirspor 58. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı

Eskişehirspor 58. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı

Eskişehirspor 58. kuruluş yıl dönümünü taraftarının katılımıyla coşkuyla kutladı.Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele edecek Eskişehirspor’un 58. kuruluş yıl dönümü, taraftarları tarafından kutlandı. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği’nce organize edilen kutlamalar için Porsuk Çayı üzerine platform kuruldu.Etkinliklerde, Porsuk Çayı kenarında meşale yakan taraftarlar Bando Es-Es grubu ve sanatçılar eşliğinde tezahüratlarda bulundu. Siyah-kırmızılı futbolcular ve teknik heyet, Esbot’la platforma geldi. Başkan Erkan Koca, yaptığı konuşmada, şampiyonluk temennisinde bulundu.
Eskişehirspor 58. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı
Eskişehirspor 58. kuruluş yıl dönümünü taraftarının katılımıyla coşkuyla kutladı.
Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele edecek Eskişehirspor’un 58. kuruluş yıl dönümü, taraftarları tarafından kutlandı. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği’nce organize edilen kutlamalar için Porsuk Çayı üzerine platform kuruldu.
Etkinliklerde, Porsuk Çayı kenarında meşale yakan taraftarlar Bando Es-Es grubu ve sanatçılar eşliğinde tezahüratlarda bulundu. Siyah-kırmızılı futbolcular ve teknik heyet, Esbot’la platforma geldi. Başkan Erkan Koca, yaptığı konuşmada, şampiyonluk temennisinde bulundu.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.