Eskişehirspor’a bir takviye daha

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2023 - 15:21, Güncelleme: 20.07.2023 - 15:17 570+ kez okundu.
 

Eskişehirspor’a bir takviye daha

Eskişehirspor’a bir takviye daha

Yeni sezon çalışmaları çerçevesinde transferde hız kesmeyen Eskişehirspor, İsmail Palta’yı renklerine bağladı.Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Eskişehirspor, yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Son günlerde transfer çalışmalarını hızlandıran Eskişehir ekibi, Küçükçekmecespor’da forma giyen İsmail Palta ile anlaşma sağladı.Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “İsmail Palta’ya kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda şanlı formamız altında nice başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Eskişehirspor’a bir takviye daha
Yeni sezon çalışmaları çerçevesinde transferde hız kesmeyen Eskişehirspor, İsmail Palta’yı renklerine bağladı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Eskişehirspor, yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Son günlerde transfer çalışmalarını hızlandıran Eskişehir ekibi, Küçükçekmecespor’da forma giyen İsmail Palta ile anlaşma sağladı.
Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “İsmail Palta’ya kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda şanlı formamız altında nice başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.