Eskişehirspor’dan kaleci takviyesi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2023 - 22:11, Güncelleme: 09.10.2023 - 17:45 2555+ kez okundu.
 

Eskişehirspor’dan kaleci takviyesi

Eskişehirspor’dan kaleci takviyesi

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Eskişehirspor, Tarsus İdman Yurdu ekibinden İlksen Kuttekin’i renklerine bağladı.Eskişehirspor, 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig sezonu öncesinde transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-siyahlı ekip, TFF 3. Lig temsilcisi Tarsus İdman Yurdu’ndan 24 yaşındaki kaleci İlksen Kuttekin’i transfer ettiğini açıkladı. Gençlerbirliği altyapısından yetişen, son olarak 3. Lig ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu’nda forma giyen 1 metre 93 santimetre boyundaki İlksen Kuttekin, kariyerinde daha önce Bayrampaşaspor ve Hacettepe 1945 takımlarında da forma giydi.Eskişehirspor’dan transfere ilişkin yapılan paylaşımda, “İlksen Kuttekin’e kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda şanlı formamız altında nice başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Eskişehirspor’dan kaleci takviyesi
Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Eskişehirspor, Tarsus İdman Yurdu ekibinden İlksen Kuttekin’i renklerine bağladı.
Eskişehirspor, 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig sezonu öncesinde transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-siyahlı ekip, TFF 3. Lig temsilcisi Tarsus İdman Yurdu’ndan 24 yaşındaki kaleci İlksen Kuttekin’i transfer ettiğini açıkladı. Gençlerbirliği altyapısından yetişen, son olarak 3. Lig ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu’nda forma giyen 1 metre 93 santimetre boyundaki İlksen Kuttekin, kariyerinde daha önce Bayrampaşaspor ve Hacettepe 1945 takımlarında da forma giydi.
Eskişehirspor’dan transfere ilişkin yapılan paylaşımda, “İlksen Kuttekin’e kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda şanlı formamız altında nice başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.