Faruk Duman Okurları İle Buluştu

Kültür-Sanat 24.01.2022 - 20:10, Güncelleme: 24.01.2022 - 20:10 1153+ kez okundu.
 

Faruk Duman Okurları İle Buluştu

Yazar Faruk Duman, “Sus Barbatus” serisinin 3. Kitabı ile Çanakkaleli okurları ile buluştu.

Manfred Osman Korfman Kütüphanesi’nde 22 Ocak 2022 Cumartesi günü düzenlenen etkinliğe konuşmacı olrak katılan Yazar Faruk Duman, okurları ile buluşmasında, “Sus Barbatus” serisinin 3. ve son kitabı hakkında sunum gerçekleştirdi. Duman, kitabın yazılış süreci ve konusu hakkında yaptığı sunumun ardından okuyucularının sorularını yanıtladı. Etkinlik, Duman’ın okurları için kitaplarını imzalaması ile sona erdi.  
Yazar Faruk Duman, “Sus Barbatus” serisinin 3. Kitabı ile Çanakkaleli okurları ile buluştu.

Manfred Osman Korfman Kütüphanesi’nde 22 Ocak 2022 Cumartesi günü düzenlenen etkinliğe konuşmacı olrak katılan Yazar Faruk Duman, okurları ile buluşmasında, “Sus Barbatus” serisinin 3. ve son kitabı hakkında sunum gerçekleştirdi.

Duman, kitabın yazılış süreci ve konusu hakkında yaptığı sunumun ardından okuyucularının sorularını yanıtladı. Etkinlik, Duman’ın okurları için kitaplarını imzalaması ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.