Fenerbahçe, Miguel Crespo’nun sözleşmesini 1 yıl daha uzattı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2023 - 18:45, Güncelleme: 02.10.2023 - 18:13 731+ kez okundu.
 

Fenerbahçe, Miguel Crespo’nun sözleşmesini 1 yıl daha uzattı

Fenerbahçe, Miguel Crespo’nun sözleşmesini 1 yıl daha uzattı

Fenerbahçe, 2021 yılından bu yana forma giyen Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo’nun sözleşmesini bir yıl daha uzattığını açıkladı.Fenerbahçe, Portekizli oyuncu Miguel Crespo ile sözleşme yeniledi. Başarılı orta saha oyuncusu, 2024-2025 sezonunun sonuna kadar sarı-lacivertli formayı giyecek. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ve Sportif Direktör Mario Branco da yer aldı.İmzanın ardından konuşan Miguel Crespo, “Benim ve ailem için çok özel bir an. Fenerbahçe ailesiyle ile tekrar birlikte olmaktan ve burada devam ediyor olmaktan dolayı çok muyluyum. Çalışmaya aynı şekilde devam edeceğim” dedi.
Fenerbahçe, Miguel Crespo’nun sözleşmesini 1 yıl daha uzattı
Fenerbahçe, 2021 yılından bu yana forma giyen Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo’nun sözleşmesini bir yıl daha uzattığını açıkladı.
Fenerbahçe, Portekizli oyuncu Miguel Crespo ile sözleşme yeniledi. Başarılı orta saha oyuncusu, 2024-2025 sezonunun sonuna kadar sarı-lacivertli formayı giyecek. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ve Sportif Direktör Mario Branco da yer aldı.
İmzanın ardından konuşan Miguel Crespo, “Benim ve ailem için çok özel bir an. Fenerbahçe ailesiyle ile tekrar birlikte olmaktan ve burada devam ediyor olmaktan dolayı çok muyluyum. Çalışmaya aynı şekilde devam edeceğim” dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.