Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarını sürdürdü

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 23:34, Güncelleme: 28.08.2023 - 20:23 978+ kez okundu.
 

Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında 31 Ağustos Perşembe akşamı deplasmanda Hollanda ekibi Twente ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümü basına açık gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla da tamamlandı.Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla sürdürecek.
Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarını sürdürdü
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında 31 Ağustos Perşembe akşamı deplasmanda Hollanda ekibi Twente ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümü basına açık gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla da tamamlandı.
Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla sürdürecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.