Galatasaray - MKE Ankaragücü maçını 41 bin 513 seyirci izledi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2023 - 23:51, Güncelleme: 30.09.2023 - 21:09 790+ kez okundu.
 

Galatasaray - MKE Ankaragücü maçını 41 bin 513 seyirci izledi

Galatasaray - MKE Ankaragücü maçını 41 bin 513 seyirci izledi

Galatasaray-MKE Ankaragücü karşılaşmasını RAMS Park’ta toplam 41 bin 513 seyirci takip etti.Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray evinde MKE Ankaragücü ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar müsabakadan 2-1 galip ayrılırken, taraftarlar bu maçta da takımlarını yalnız bırakmadı. RAMS Park’ta oynanan mücadeleyi toplam 41 bin 513 biletli takip etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar maç boyunca tezahüratlarıyla takımlarına destek verdi.Ankaragücü taraftarı da deplasman tribünündeki yerini aldı.
Galatasaray - MKE Ankaragücü maçını 41 bin 513 seyirci izledi
Galatasaray-MKE Ankaragücü karşılaşmasını RAMS Park’ta toplam 41 bin 513 seyirci takip etti.
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray evinde MKE Ankaragücü ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar müsabakadan 2-1 galip ayrılırken, taraftarlar bu maçta da takımlarını yalnız bırakmadı. RAMS Park’ta oynanan mücadeleyi toplam 41 bin 513 biletli takip etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar maç boyunca tezahüratlarıyla takımlarına destek verdi.
Ankaragücü taraftarı da deplasman tribünündeki yerini aldı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.