Gaziantep’te 4 milyon liralık taklit ürün ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2023 - 09:54, Güncelleme: 28.09.2023 - 09:49 742+ kez okundu.
 

Gaziantep’te 4 milyon liralık taklit ürün ele geçirildi

Gaziantep’te 4 milyon liralık taklit ürün ele geçirildi

Gaziantep’te, şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramalarda piyasa değeri 4 milyon 160 bin lira olan 32 bin adet taklit ürün ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Durdurulan araçta yapılan aramalarda piyasa değeri 4 milyon 160 bin lira olan 32 bin adet taklit ürün ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.Yakalanan şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.
Gaziantep’te 4 milyon liralık taklit ürün ele geçirildi
Gaziantep’te, şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramalarda piyasa değeri 4 milyon 160 bin lira olan 32 bin adet taklit ürün ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Durdurulan araçta yapılan aramalarda piyasa değeri 4 milyon 160 bin lira olan 32 bin adet taklit ürün ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Yakalanan şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.