Geleneksel fidan dikimi yapıldı

Yaşam 28.12.2021 - 13:27, Güncelleme: 28.12.2021 - 13:27 536+ kez okundu.
 

Geleneksel fidan dikimi yapıldı

Çanakkale Sosyal Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (ÇASGED), ÇEKUD ve Ahmetçe Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile birlikte yürüttüğü geleneksel fidan dikim faaliyeti bu yıl da gerçekleştirildi.

İzci ve çevre gönüllülerinin katılımı ile gerçekleştirilen Prof. Dr. Mahmud Esad Coşan Hatıra Ormanındaki fidan dikim faaliyetinde yüzlerce fidan toprakla buluştu. Fidan dikim töreninde ÇASGED adına söz alan Dernek Başkanı Serdar Bal, ülkenin önde gelen çevre kuruluşlarından ÇEKUD‘ün fidan dikimine verdikleri destekten dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi. Ahmetçe Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Ahmetçe Köyü doğumlu ilim ve fikir önderi âlim Prof. Dr. Mahmud Esad Coşan adına oluşturulan hatıra ormanına katkı sağlamaktan da ayrıca onur duyduklarını belirten Serdar Bal, faaliyeti çevreye duyarlı izcilerle gerçekleştirmenin ayrıca anlamlı olduğunu vurgulayarak sözlerine son verdi. Ahmetçe Gençlik ve Spor Kulübü Derneği adına söz alan dernek başkanı Metin Güler ise fidan dikim faaliyetine çevre bilinci oluşması amacıyla her sene devam edeceklerini belirtti. Faaliyete katılım sağlayan çevre gönüllülerine teşekkür ederek sözlerini tamamladı. ÇEKUD Çanakkale İl Temsilcisi Orman Mühendisi Ali Gür, törene katılan çevre gönüllülerine ÇEKUD adına teşekkür etti. Fidan dikiminin nasıl yapılacağının uygulamalı olarak anlatmasının ardından katılımcılar fidan dikimine geçtiler. Her yaştan izci ve çevre gönüllülerinin katılım sağladığı faaliyet, hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Çanakkale Sosyal Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (ÇASGED), ÇEKUD ve Ahmetçe Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile birlikte yürüttüğü geleneksel fidan dikim faaliyeti bu yıl da gerçekleştirildi.

İzci ve çevre gönüllülerinin katılımı ile gerçekleştirilen Prof. Dr. Mahmud Esad Coşan Hatıra Ormanındaki fidan dikim faaliyetinde yüzlerce fidan toprakla buluştu. Fidan dikim töreninde ÇASGED adına söz alan Dernek Başkanı Serdar Bal, ülkenin önde gelen çevre kuruluşlarından ÇEKUD‘ün fidan dikimine verdikleri destekten dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.

Ahmetçe Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Ahmetçe Köyü doğumlu ilim ve fikir önderi âlim Prof. Dr. Mahmud Esad Coşan adına oluşturulan hatıra ormanına katkı sağlamaktan da ayrıca onur duyduklarını belirten Serdar Bal, faaliyeti çevreye duyarlı izcilerle gerçekleştirmenin ayrıca anlamlı olduğunu vurgulayarak sözlerine son verdi.

Ahmetçe Gençlik ve Spor Kulübü Derneği adına söz alan dernek başkanı Metin Güler ise fidan dikim faaliyetine çevre bilinci oluşması amacıyla her sene devam edeceklerini belirtti. Faaliyete katılım sağlayan çevre gönüllülerine teşekkür ederek sözlerini tamamladı. ÇEKUD Çanakkale İl Temsilcisi Orman Mühendisi Ali Gür, törene katılan çevre gönüllülerine ÇEKUD adına teşekkür etti.

Fidan dikiminin nasıl yapılacağının uygulamalı olarak anlatmasının ardından katılımcılar fidan dikimine geçtiler. Her yaştan izci ve çevre gönüllülerinin katılım sağladığı faaliyet, hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.