GMKA İl Koordinatörlüğü Ziyaret Edildi

Gündem 24.01.2022 - 11:47, Güncelleme: 24.01.2022 - 11:47 1102+ kez okundu.
 

GMKA İl Koordinatörlüğü Ziyaret Edildi

Vali İlhami AKTAŞ, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) İl Koordinatörlüğünü ziyaret etti.

GMKA İl Koordinatörü Recai BAŞARAN tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, GMKA İl Koordinatörü Recai BAŞARAN, Uzmanlar Petek EĞERCİ ÇOŞKUN, Seray GÖKDEMİR ve Ünzile ÇETİNCEVİZ ile bir süre görüşerek sohbet etti.  Vali İlhami AKTAŞ, İl Koordinatörü Recai BAŞARAN’dan  kurum projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.   Yapılan bilgilendirmenin ardından kurumun yeni hizmet yerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi.
Vali İlhami AKTAŞ, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) İl Koordinatörlüğünü ziyaret etti.

GMKA İl Koordinatörü Recai BAŞARAN tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, GMKA İl Koordinatörü Recai BAŞARAN, Uzmanlar Petek EĞERCİ ÇOŞKUN, Seray GÖKDEMİR ve Ünzile ÇETİNCEVİZ ile bir süre görüşerek sohbet etti. 


Vali İlhami AKTAŞ, İl Koordinatörü Recai BAŞARAN’dan  kurum projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.  

Yapılan bilgilendirmenin ardından kurumun yeni hizmet yerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.