GSO’da ayakkabı sektör toplantısı yapıldı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2023 - 11:25, Güncelleme: 06.10.2023 - 10:54 1934+ kez okundu.
 

GSO’da ayakkabı sektör toplantısı yapıldı

GSO’da ayakkabı sektör toplantısı yapıldı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen, ‘Birleştirilmiş Ayakkabı Sektör Toplantısı’nda, sektörel gelişmeler, sanayicilerin ve firmaların yaşamış oldukları sorunlar istişare edilerek çözüm önerileri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhan Sağım, Gaziantep Ayakkabı Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (GASİD) Başkanı Bülent Aksin, GSO Genel Sekreteri Yusuf İymen ve ayakkabı sektör temsilcilerinin katıldığı toplantıda, teşvik ve destekler ile GSO’nun sektöre yönelik projeleri anlatıldı.Toplantının açılışında konuşan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep’in ayakkabı ve terlik sektöründe imalat ve ihracatıyla ülkemizin en önemli üretim merkezlerinden birisi konumunda olduğunu söyledi.Atölyelerde ve şehrin muhtelif yerlerinde üretim yapan sektörün başarısının takdire şayan olduğuna dikkati çeken Ünverdi, “Sektörümüzü bir araya toplayacak olan ve daha iyi şartlarda üretim yapmasına imkan sağlayacak olan Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş çalışmalarında önemli mesafe kat edildi. Tabi sektörümüzün sorunları da var. Bunların hepsini takip ediyor ve ilgili kurumlarla paylaşıyoruz. Biz sizler için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yeter ki bize gelin ve taleplerinizi söyleyin. Sonuçta hepimizin amacı şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlamak” dedi.Sorunların çözümü noktasında var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Ünverdi, “Elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İnşallah yeni OSB’mizle birlikte sorunlarımızı da ortadan kaldıracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.GSO Genel Sekreter Yardımcısı Sermest Çapan’ın Ayakkabı URGE faaliyetleriyle ilgili sunum yaptığı toplantıda, GASİD Başkanı Bülent Aksin sektörün taleplerini açıkladı.Toplantı, sektör temsilcilerinin görüş, öneri ve taleplerini söylemelerinin ardından sona erdi.
GSO’da ayakkabı sektör toplantısı yapıldı
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen, ‘Birleştirilmiş Ayakkabı Sektör Toplantısı’nda, sektörel gelişmeler, sanayicilerin ve firmaların yaşamış oldukları sorunlar istişare edilerek çözüm önerileri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhan Sağım, Gaziantep Ayakkabı Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (GASİD) Başkanı Bülent Aksin, GSO Genel Sekreteri Yusuf İymen ve ayakkabı sektör temsilcilerinin katıldığı toplantıda, teşvik ve destekler ile GSO’nun sektöre yönelik projeleri anlatıldı.
Toplantının açılışında konuşan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep’in ayakkabı ve terlik sektöründe imalat ve ihracatıyla ülkemizin en önemli üretim merkezlerinden birisi konumunda olduğunu söyledi.
Atölyelerde ve şehrin muhtelif yerlerinde üretim yapan sektörün başarısının takdire şayan olduğuna dikkati çeken Ünverdi, “Sektörümüzü bir araya toplayacak olan ve daha iyi şartlarda üretim yapmasına imkan sağlayacak olan Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş çalışmalarında önemli mesafe kat edildi. Tabi sektörümüzün sorunları da var. Bunların hepsini takip ediyor ve ilgili kurumlarla paylaşıyoruz. Biz sizler için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yeter ki bize gelin ve taleplerinizi söyleyin. Sonuçta hepimizin amacı şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlamak” dedi.
Sorunların çözümü noktasında var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Ünverdi, “Elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İnşallah yeni OSB’mizle birlikte sorunlarımızı da ortadan kaldıracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
GSO Genel Sekreter Yardımcısı Sermest Çapan’ın Ayakkabı URGE faaliyetleriyle ilgili sunum yaptığı toplantıda, GASİD Başkanı Bülent Aksin sektörün taleplerini açıkladı.
Toplantı, sektör temsilcilerinin görüş, öneri ve taleplerini söylemelerinin ardından sona erdi.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.