Halkın Bakkalı’nda Darth Vader sürprizi

Ekonomi 28.01.2022 - 12:07, Güncelleme: 28.01.2022 - 12:07 1096+ kez okundu.
 

Halkın Bakkalı’nda Darth Vader sürprizi

Çanakkale Belediyesi tarafından kurulan Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nin sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım dikkat çekti. Paylaşım hem güldürdü hem de beğeni topladı.

Çanakkale Belediyesi tarafından kurulan Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Halkın Bakkalı, her gün vatandaşları ağırlıyor. Halk Bahçesi’nde ve Esenler Mahallesi’nde bulunan Halkın Bakkalı vatandaşlar tarafından ilgi görürken, kooperatifin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ise beğeni topladı. Ünlü film Star Wars’un karakterlerinden Darth Vader, Halkın Bakkalı’ndan alışverişini yapmış olarak tasvir edildi. Yapılan paylaşımda ise “Çook uzaklardan Death Star’dan kalkıp Esenler Şubemize gelen Darth Vader’a kooperatif ürünlerinden tercih edip dayanışma içinde olduğu için teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.
Çanakkale Belediyesi tarafından kurulan Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nin sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım dikkat çekti. Paylaşım hem güldürdü hem de beğeni topladı.

Çanakkale Belediyesi tarafından kurulan Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Halkın Bakkalı, her gün vatandaşları ağırlıyor. Halk Bahçesi’nde ve Esenler Mahallesi’nde bulunan Halkın Bakkalı vatandaşlar tarafından ilgi görürken, kooperatifin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ise beğeni topladı.

Ünlü film Star Wars’un karakterlerinden Darth Vader, Halkın Bakkalı’ndan alışverişini yapmış olarak tasvir edildi.

Yapılan paylaşımda ise “Çook uzaklardan Death Star’dan kalkıp Esenler Şubemize gelen Darth Vader’a kooperatif ürünlerinden tercih edip dayanışma içinde olduğu için teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.