Herkes eğlenirken onlar İzmit sahilinin huzur ve güvenliği için mesai yaptı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2023 - 00:44, Güncelleme: 19.07.2023 - 23:53 501+ kez okundu.
 

Herkes eğlenirken onlar İzmit sahilinin huzur ve güvenliği için mesai yaptı

Herkes eğlenirken onlar İzmit sahilinin huzur ve güvenliği için mesai yaptı

Yaz sıcaklarının gelmesiyle vatandaşlar İzmit sahiline akın ederken bölgenin huzur ve güvenliğini sağlamak için polis ekipleri mesai yaptı. Yapılan çalışmalar çerçevesinde çeşitli sebeplerden 15 ayrı cezai işlem uygulandı.Kocaeli’de yaz sıcaklarının gelmesiyle vatandaşlar akşamları İzmit sahiline akın etmeye başladı. Çok sayıda vatandaş araçlarıyla sahili doldurdu. Trafik polisleri ve Motosikletli Polis Timlerine bağlı yunus polisleri de bölgenin huzur ve güvenliği için çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalar çerçevesinde yüksek sesli müzik yayını, alkollü araç kullanımı gibi çeşitli sebeplerden 15 ayrı cezai işlem uygulandı. Sürücüsünün alkollü olduğu tespit edilen bir otomobil, çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı.
Herkes eğlenirken onlar İzmit sahilinin huzur ve güvenliği için mesai yaptı
Yaz sıcaklarının gelmesiyle vatandaşlar İzmit sahiline akın ederken bölgenin huzur ve güvenliğini sağlamak için polis ekipleri mesai yaptı. Yapılan çalışmalar çerçevesinde çeşitli sebeplerden 15 ayrı cezai işlem uygulandı.

Kocaeli’de yaz sıcaklarının gelmesiyle vatandaşlar akşamları İzmit sahiline akın etmeye başladı. Çok sayıda vatandaş araçlarıyla sahili doldurdu. Trafik polisleri ve Motosikletli Polis Timlerine bağlı yunus polisleri de bölgenin huzur ve güvenliği için çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalar çerçevesinde yüksek sesli müzik yayını, alkollü araç kullanımı gibi çeşitli sebeplerden 15 ayrı cezai işlem uygulandı. Sürücüsünün alkollü olduğu tespit edilen bir otomobil, çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.