İki Elin Sesi Var Korosu’na tam not

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2024 - 13:39, Güncelleme: 18.02.2024 - 13:15 854+ kez okundu.
 

İki Elin Sesi Var Korosu’na tam not

İki Elin Sesi Var Korosu’na tam not

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Korosu, Sevgi Konseri ile izleyici karşısına çıktı. Koro, izleyiciden tam not aldı.Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Korosu, Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen konserde müzikseverlerin karşısına çıktı. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’ndeki konserde koro, birbirinden güzel şarkıları Derya İnanç’ın şefliğinde coşkuyla seslendirdi. Salonu dolduran Eskişehirliler de şarkılara eşlik etti.Konserden elde edilen gelirin ise yine İki Elin Sesi Var Orkestra ve Koroları’na aktarılacağı belirtildi.
İki Elin Sesi Var Korosu’na tam not
Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Korosu, Sevgi Konseri ile izleyici karşısına çıktı. Koro, izleyiciden tam not aldı.
Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Korosu, Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen konserde müzikseverlerin karşısına çıktı. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’ndeki konserde koro, birbirinden güzel şarkıları Derya İnanç’ın şefliğinde coşkuyla seslendirdi. Salonu dolduran Eskişehirliler de şarkılara eşlik etti.
Konserden elde edilen gelirin ise yine İki Elin Sesi Var Orkestra ve Koroları’na aktarılacağı belirtildi.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.