İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Ekonomi 31.01.2022 - 12:29, Güncelleme: 31.01.2022 - 12:29 1234+ kez okundu.
 

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında yapıldı.

Toplantıya; Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Vali Yardımcısı-İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah KÖKLÜ, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ,  Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk SEMİZOĞLU, Güney Marmara Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü Recai BAŞARAN ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.   İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısında; Çalışma ve İş Kurumu personeli Sibel ŞENGÜN tarafından gündem maddeleri arz edildi. Toplantıda; 2021 yılı Faaliyet Raporu, 2021 yılı İşgücü Piyasası Araştırma Raporu, 2022 yılı Eğitim Planı, Mesleki Bilgi Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri alt çalışma grubunun (MBRD) 2022 yılı için yapılmasını hedeflediği ‘Meslek Tanıtım Günleri’  ve 2022 yılı Kariyer Günleri faaliyetlerinin planlanması konularının kurul onayına sunulup görüşülmesini ardından, GMKA Çanakkale Koordinatörü Recai Başaran tarafından “Dünyada ve Türkiye de E-Ticaret istatistikleri ve gelişimi” konusunda, PAN kostüm sahibi Derya GÖĞÜSGEREN tarafından “E-ticaret potansiyeli” konusu hakkında kurul üyelerine bilgi verildi. Yapılan bilgilendirme ve değerlendirmelerin ardından İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı, Gökçeada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Çocuk Gelişimi Alanı açılmasının kurul onayına sunulması ardından kurum ve kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerileri ile son buldu.
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında yapıldı.

Toplantıya; Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Vali Yardımcısı-İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah KÖKLÜ, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ,  Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk SEMİZOĞLU, Güney Marmara Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü Recai BAŞARAN ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.  

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısında; Çalışma ve İş Kurumu personeli Sibel ŞENGÜN tarafından gündem maddeleri arz edildi.

Toplantıda; 2021 yılı Faaliyet Raporu, 2021 yılı İşgücü Piyasası Araştırma Raporu, 2022 yılı Eğitim Planı, Mesleki Bilgi Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri alt çalışma grubunun (MBRD) 2022 yılı için yapılmasını hedeflediği ‘Meslek Tanıtım Günleri’  ve 2022 yılı Kariyer Günleri faaliyetlerinin planlanması konularının kurul onayına sunulup görüşülmesini ardından,

GMKA Çanakkale Koordinatörü Recai Başaran tarafından “Dünyada ve Türkiye de E- Ticaret istatistikleri ve gelişimi” konusunda,

PAN kostüm sahibi Derya GÖĞÜSGEREN tarafından “E- ticaret potansiyeli” konusu hakkında kurul üyelerine bilgi verildi.

Yapılan bilgilendirme ve değerlendirmelerin ardından İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı, Gökçeada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Çocuk Gelişimi Alanı açılmasının kurul onayına sunulması ardından kurum ve kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerileri ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.