İl Nüfus Müdür'ünün acı günü

Gündem 16.02.2022 - 19:57, Güncelleme: 16.02.2022 - 19:57 1597+ kez okundu.
 

İl Nüfus Müdür'ünün acı günü

Valiliğimiz İl Nüfus Müdür V. Necibe KUŞOĞLU’nun annesi Ayşe SUER, geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etmiştir.

Merhume Ayşe SUER’in cenaze törenine katılan Vali İlhami AKTAŞ, merhumenin ailesine ve yakınlarına taziyelerini iletti. Cenaze törenine Vali İlhami AKTAŞ’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Hakkı UZUN, valilik personeli, merhumenin yakınları, ailesi ve vatandaşlar katıldı. Baklacı Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhume Ayşe SUER, Çanakkale Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi. Hakkın rahmetine kavuşan merhume Ayşe SUER’e Allah’tan rahmet, Valiliğimiz İl Nüfus Müdür V. Necibe KUŞOĞLU ve ailesine başsağlığı ile sabırlar dileriz.
Valiliğimiz İl Nüfus Müdür V. Necibe KUŞOĞLU’nun annesi Ayşe SUER, geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etmiştir.

Merhume Ayşe SUER’in cenaze törenine katılan Vali İlhami AKTAŞ, merhumenin ailesine ve yakınlarına taziyelerini iletti.

Cenaze törenine Vali İlhami AKTAŞ’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Hakkı UZUN, valilik personeli, merhumenin yakınları, ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Baklacı Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhume Ayşe SUER, Çanakkale Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Hakkın rahmetine kavuşan merhume Ayşe SUER’e Allah’tan rahmet, Valiliğimiz İl Nüfus Müdür V. Necibe KUŞOĞLU ve ailesine başsağlığı ile sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.