İnköy Küçük Sanayi Sitesi’nin birinci etabındaki çalışmalar devam ediyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2023 - 10:40, Güncelleme: 15.07.2023 - 10:25 543+ kez okundu.
 

İnköy Küçük Sanayi Sitesi’nin birinci etabındaki çalışmalar devam ediyor

İnköy Küçük Sanayi Sitesi’nin birinci etabındaki çalışmalar devam ediyor

Kütahya Belediyesinin önemli dönüşüm projeleri içerisinde yer alan İnköy Küçük Sanayi Sitesi’nin birinci etabındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın çok önemsediği ve Kütahya Belediyesinin önemli dönüşüm projeleri içerisinde yer alan İnköy Küçük Sanayi Sitesi’nin birinci etabındaki çalışmalarda önemli mesafe katedildi. Yapılacak olan blokların temel atma işlemleri devam ederken bir taraftan da üstyapı çalışmaları da titizlikle sürdürülüyor. Proje tamamlandığında hem hemşehrilerimizin hem de sanayi esnafların yüzünün güleceği çok önemli bir proje şehre kazandırılacak.1 milyon 150 bin metrekare alan üzerine yapılan İnköy Küçük Sanayi Sitesi’nin ilk etabında 530 iş yeri ve sosyal donatı alanları yer alacak.
İnköy Küçük Sanayi Sitesi’nin birinci etabındaki çalışmalar devam ediyor
Kütahya Belediyesinin önemli dönüşüm projeleri içerisinde yer alan İnköy Küçük Sanayi Sitesi’nin birinci etabındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın çok önemsediği ve Kütahya Belediyesinin önemli dönüşüm projeleri içerisinde yer alan İnköy Küçük Sanayi Sitesi’nin birinci etabındaki çalışmalarda önemli mesafe katedildi. Yapılacak olan blokların temel atma işlemleri devam ederken bir taraftan da üstyapı çalışmaları da titizlikle sürdürülüyor. Proje tamamlandığında hem hemşehrilerimizin hem de sanayi esnafların yüzünün güleceği çok önemli bir proje şehre kazandırılacak.
1 milyon 150 bin metrekare alan üzerine yapılan İnköy Küçük Sanayi Sitesi’nin ilk etabında 530 iş yeri ve sosyal donatı alanları yer alacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.