İYİ Parti üyelerine yenileri dahil oldu

Siyaset 22.12.2021 - 00:24, Güncelleme: 22.12.2021 - 00:24 552+ kez okundu.
 

İYİ Parti üyelerine yenileri dahil oldu

İYİ Parti Çanakkale, üyelerine yenilerini katmaya devam ediyor. Her hafta düzenledikleri törenle, rozetleri yeni partililere takdim ediliyor. Törende konuşan GİK Üyesi Rıdvan Uz, “Bu ülkenin gidişatına dur demek isteyenlerin adresi haline geldik” diye belirtti.

Rozet takdim törenine; Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel İdare Kurulu üyeliği yapan Avukat İlker Sungur, GİK Üyesi ve Yerel yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, belediye meclis üyeleri ve birçok partili katıldı. Törene geçmeden önce konuşma yapan GİK Üyesi Rıdvan Uz, “Her Hafta bizler Çanakkale’de aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza rozet takıyoruz. Bunun anlam ve manası çok büyük. Ailemiz her geçen gün büyüyor ve güçleniyor. Kamu oyu araştırmalarında, şirketlerin araştırmalarında görülüyor. Genel Başkanımızla çeşitli illerdeydik. Oradaki vatandaşlar taleplerini, isteklerini yüksek sesle dile getirdiler. Aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odalarında bize gösterilen kabuller ve genel başkanımızın orada yaptığı konuşmalar, vatandaşımızın, çiftçimizin, üretimimizin yanı sıra artık iş dünyasının da bu ülkeye iyilerin dokunması gerekliliği noktasında hemfikir olduğunu görmüş olduk” dedi. “İYİ Parti olarak kadrolarımızı güçlendiriyoruz” Uz, “Şu anda anketlerde, oyunu arttıran ve büyüyen parti sadece İyi Parti. Dolayısıyla bu son dönemlerde hem Millet İttifakı adına yüzde 44’lerin üzerine varan, Millet İttifakı ortağımız ile beraber bir oy potansiyeli var. Aynı zamanda AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın da yüzde 38’lerin altına düştüğünü görmekteyiz. Bunların ana sebebi, hem ekonomik sıkıntılar hem de eğitim, adalet olsun düzensizliğin olması. Bugün ortaya çıkan tablo, bir değişimin gerekliliğini gösteriyor. Bizler İYİ Parti olarak kadrolarımızı güçlendiriyoruz. Bugün de aramızda birbirinden kıymetli arkadaşlarımız var. Her kesimden genciyle yaşlısıyla bu ülkenin gidişatına dur demek isteyenlerin adresi haline geldik” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından, yeni üyelere rozetleri takdim edildi.
İYİ Parti Çanakkale, üyelerine yenilerini katmaya devam ediyor. Her hafta düzenledikleri törenle, rozetleri yeni partililere takdim ediliyor. Törende konuşan GİK Üyesi Rıdvan Uz, “Bu ülkenin gidişatına dur demek isteyenlerin adresi haline geldik” diye belirtti.

Rozet takdim törenine; Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel İdare Kurulu üyeliği yapan Avukat İlker Sungur, GİK Üyesi ve Yerel yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, belediye meclis üyeleri ve birçok partili katıldı.

Törene geçmeden önce konuşma yapan GİK Üyesi Rıdvan Uz, “Her Hafta bizler Çanakkale’de aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza rozet takıyoruz. Bunun anlam ve manası çok büyük. Ailemiz her geçen gün büyüyor ve güçleniyor. Kamu oyu araştırmalarında, şirketlerin araştırmalarında görülüyor. Genel Başkanımızla çeşitli illerdeydik. Oradaki vatandaşlar taleplerini, isteklerini yüksek sesle dile getirdiler. Aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odalarında bize gösterilen kabuller ve genel başkanımızın orada yaptığı konuşmalar, vatandaşımızın, çiftçimizin, üretimimizin yanı sıra artık iş dünyasının da bu ülkeye iyilerin dokunması gerekliliği noktasında hemfikir olduğunu görmüş olduk” dedi.

“İYİ Parti olarak kadrolarımızı güçlendiriyoruz”

Uz, “Şu anda anketlerde, oyunu arttıran ve büyüyen parti sadece İyi Parti. Dolayısıyla bu son dönemlerde hem Millet İttifakı adına yüzde 44’lerin üzerine varan, Millet İttifakı ortağımız ile beraber bir oy potansiyeli var. Aynı zamanda AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın da yüzde 38’lerin altına düştüğünü görmekteyiz. Bunların ana sebebi, hem ekonomik sıkıntılar hem de eğitim, adalet olsun düzensizliğin olması. Bugün ortaya çıkan tablo, bir değişimin gerekliliğini gösteriyor. Bizler İYİ Parti olarak kadrolarımızı güçlendiriyoruz. Bugün de aramızda birbirinden kıymetli arkadaşlarımız var. Her kesimden genciyle yaşlısıyla bu ülkenin gidişatına dur demek isteyenlerin adresi haline geldik” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, yeni üyelere rozetleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.