Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2023 - 09:27, Güncelleme: 28.09.2023 - 09:22 724+ kez okundu.
 

Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde uyuşturucu tacirleri yakalandı.Reyhanlı’nın Cüdeyde ve Yeni Mahallelerinde 2 şüphelinin evinde yapılan aramalarda 4 bin 200 uyuşturucu hap, 500 gram kubar esrar, 10 gram matamfetamin, 5 gram takoz esrar, 1 hassas terazi, 1 ruhsatsız pompalı av tüfeği, 3 uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanma aparatı ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, bir şüpheli de serbest bırakıldı.
Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde uyuşturucu tacirleri yakalandı.
Reyhanlı’nın Cüdeyde ve Yeni Mahallelerinde 2 şüphelinin evinde yapılan aramalarda 4 bin 200 uyuşturucu hap, 500 gram kubar esrar, 10 gram matamfetamin, 5 gram takoz esrar, 1 hassas terazi, 1 ruhsatsız pompalı av tüfeği, 3 uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanma aparatı ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, bir şüpheli de serbest bırakıldı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.