Jandarmadan ’Huzur’ operasyonu: 9 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2023 - 02:37, Güncelleme: 07.12.2023 - 02:13 5185+ kez okundu.
 

Jandarmadan ’Huzur’ operasyonu: 9 gözaltı

Jandarmadan ’Huzur’ operasyonu: 9 gözaltı

Balıkesir’de jandarma ekipleri il genelinde 391 personelin katılımı ile Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suç uygulaması yaptılar. Jandarma ekipleri 3 bin 772 şahsa kimlik sorgusu yaparken, çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs gözaltına alındı.Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince genel asayişin ve kamu düzeninin sağlanması, suç işleme amacındaki şahısların caydırılması, aranan şahısların ve araçların yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesi, mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması maksadıyla 123 ekip ve 391 personel ve 2 narkotik tespit köpeğinin katılımı ile Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçlar Uygulaması icra edildi. Jandarma ekiplerince 3 bin 722 şahsın sorgulaması yapılarak, çeşitli suçlardan aranan 9 şüpheli gözaltına alındı. Jandarma trafik ekiplerince 536 aracı kontrol edilirken 39 araca toplam 591 bin 39 TL idari para cezası uygulanarak 9 araç trafikten men edildi. Uygulama sonucu; 278 gram kubar esrar ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edileceği açıklandı.
Jandarmadan ’Huzur’ operasyonu: 9 gözaltı
Balıkesir’de jandarma ekipleri il genelinde 391 personelin katılımı ile Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suç uygulaması yaptılar. Jandarma ekipleri 3 bin 772 şahsa kimlik sorgusu yaparken, çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs gözaltına alındı.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince genel asayişin ve kamu düzeninin sağlanması, suç işleme amacındaki şahısların caydırılması, aranan şahısların ve araçların yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesi, mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması maksadıyla 123 ekip ve 391 personel ve 2 narkotik tespit köpeğinin katılımı ile Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçlar Uygulaması icra edildi. Jandarma ekiplerince 3 bin 722 şahsın sorgulaması yapılarak, çeşitli suçlardan aranan 9 şüpheli gözaltına alındı. Jandarma trafik ekiplerince 536 aracı kontrol edilirken 39 araca toplam 591 bin 39 TL idari para cezası uygulanarak 9 araç trafikten men edildi. Uygulama sonucu; 278 gram kubar esrar ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edileceği açıklandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.