Jandarmadan yaralı şahine yardım

Yaşam 31.01.2022 - 23:31, Güncelleme: 31.01.2022 - 23:31 1369+ kez okundu.
 

Jandarmadan yaralı şahine yardım

Eceabat İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, yaralı olarak bulduğu şahini yetkililere teslim etti.

Eceabat İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından yaralı halde bulunan şahin, Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) yetkililere teslim edildi. Çanakkale DKMP, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, şahinin teslim alınması ile hemen tedavisine başlandığını söyleyerek, jandarma ekiplerine teşekkür etti.
Eceabat İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, yaralı olarak bulduğu şahini yetkililere teslim etti.

Eceabat İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından yaralı halde bulunan şahin, Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) yetkililere teslim edildi.

Çanakkale DKMP, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, şahinin teslim alınması ile hemen tedavisine başlandığını söyleyerek, jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.