Kadıköy’de yapılan denetimlerde 38 bin 235 lira ceza kesildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2023 - 08:45, Güncelleme: 22.07.2023 - 04:17 1036+ kez okundu.
 

Kadıköy’de yapılan denetimlerde 38 bin 235 lira ceza kesildi

Kadıköy’de yapılan denetimlerde 38 bin 235 lira ceza kesildi

Kadıköy’de otomobil ve motosiklet sürücülerine yönelik trafikte yüksek desibel sese sahip abart egzoz ve alkollü araç kullanan sürücülere denetim yapıldı. 33 araca 38 bin 235 lira cezai işlem uygulandı.İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı resmi ve sivil trafik ekipleri, Kadıköy sahil yolunda otomobil ve motosiklet sürücülerine trafikte yüksek desibel sese sahip abart egzoz ve alkollü araç kullanan sürücülere denetim yaptı. Denetimlerde 33 araca denetim yapılırken, bunlardan 2’si alkollü araç kullanmaktan, 2’si ise abart egzozdan bulundurmaktan bağlandı. Diğer araçlara ise genel trafik kurallarına uyulmamasından dolayı, toplamda ise 38 bin 235 lira ceza kesildi.
Kadıköy’de yapılan denetimlerde 38 bin 235 lira ceza kesildi
Kadıköy’de otomobil ve motosiklet sürücülerine yönelik trafikte yüksek desibel sese sahip abart egzoz ve alkollü araç kullanan sürücülere denetim yapıldı. 33 araca 38 bin 235 lira cezai işlem uygulandı.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı resmi ve sivil trafik ekipleri, Kadıköy sahil yolunda otomobil ve motosiklet sürücülerine trafikte yüksek desibel sese sahip abart egzoz ve alkollü araç kullanan sürücülere denetim yaptı. Denetimlerde 33 araca denetim yapılırken, bunlardan 2’si alkollü araç kullanmaktan, 2’si ise abart egzozdan bulundurmaktan bağlandı. Diğer araçlara ise genel trafik kurallarına uyulmamasından dolayı, toplamda ise 38 bin 235 lira ceza kesildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.