Kadınlar indirimli ürünleri almak için birbirleriyle yarıştı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2023 - 11:48, Güncelleme: 02.08.2023 - 11:26 2489+ kez okundu.
 

Kadınlar indirimli ürünleri almak için birbirleriyle yarıştı

Kadınlar indirimli ürünleri almak için birbirleriyle yarıştı

Kayseri’de bir mağazanın açılışında izdiham yaşandı. Kadınlar, indirimli ürünleri alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.Adana’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Ufuk Doyuran’a ait Televole Mağazası, Kayseri’nin merkez Talas ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde 5. şubesini açtı. Saat 09.00’da açılan mağazadaki indirimli kıyafetleri almak için kadınlar sabahın 5’inde sıraya girdi. Kurdele kesiminin ardından kepenklerin kaldırılmasıyla birlikte kadınlar mağazaya adeta akın etti. Bu sırada birçok kadın indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.İHA muhabirine bilgi veren mağaza sahibi Ufuk Doyuran, “20 yıllık bir işletmeyiz. 20 yıldır bu mağaza tüm Adanalılara hitap ediyordu. İlk şehir dışı mağazamızı da Kayseri’ye açtık. İnşallah çok kısa sürede tüm Türkiye’de şubeleşeceğiz. Her ile bir mağaza sloganıyla yola çıktık. Bu fiyatlar uzun süre geçerli olacak. İnsanlar çok güzel ilgi gösteriyor bizlere. Herkesi bekliyoruz” diye konuştu.
Kadınlar indirimli ürünleri almak için birbirleriyle yarıştı
Kayseri’de bir mağazanın açılışında izdiham yaşandı. Kadınlar, indirimli ürünleri alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
Adana’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Ufuk Doyuran’a ait Televole Mağazası, Kayseri’nin merkez Talas ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde 5. şubesini açtı. Saat 09.00’da açılan mağazadaki indirimli kıyafetleri almak için kadınlar sabahın 5’inde sıraya girdi. Kurdele kesiminin ardından kepenklerin kaldırılmasıyla birlikte kadınlar mağazaya adeta akın etti. Bu sırada birçok kadın indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.
İHA muhabirine bilgi veren mağaza sahibi Ufuk Doyuran, “20 yıllık bir işletmeyiz. 20 yıldır bu mağaza tüm Adanalılara hitap ediyordu. İlk şehir dışı mağazamızı da Kayseri’ye açtık. İnşallah çok kısa sürede tüm Türkiye’de şubeleşeceğiz. Her ile bir mağaza sloganıyla yola çıktık. Bu fiyatlar uzun süre geçerli olacak. İnsanlar çok güzel ilgi gösteriyor bizlere. Herkesi bekliyoruz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.