Kahramanmaraş depremzedelerin yaraları sarılıyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2023 - 19:18, Güncelleme: 09.02.2023 - 19:07 816+ kez okundu.
 

Kahramanmaraş depremzedelerin yaraları sarılıyor

Kahramanmaraş depremzedelerin yaraları sarılıyor

Kahramanmaraş’ta depremde zarar gören vatandaşların temel ihtiyaçları karşılanarak yaraları sarılıyor.Depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için yardımlar koordineli bir şekilde dağıtılmaya devam ediliyor. Deprem felaketinin ardından 12 Şubat Stadyumu çadır kent haline getirildi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımlar çadır kentte yaşayan depremzedelerin yaralarını sarmaya başladı. Yiyecek ve kıyafet yardımları Kahramanmaraş’taki depremzedelere ulaştı. Çadır kentte yaşayan depremzedeler yarımların yeterli olduğunu belirterek yardımda bulunanlara teşekkür etti.
Kahramanmaraş depremzedelerin yaraları sarılıyor
Kahramanmaraş’ta depremde zarar gören vatandaşların temel ihtiyaçları karşılanarak yaraları sarılıyor.

Depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için yardımlar koordineli bir şekilde dağıtılmaya devam ediliyor. Deprem felaketinin ardından 12 Şubat Stadyumu çadır kent haline getirildi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımlar çadır kentte yaşayan depremzedelerin yaralarını sarmaya başladı. Yiyecek ve kıyafet yardımları Kahramanmaraş’taki depremzedelere ulaştı. Çadır kentte yaşayan depremzedeler yarımların yeterli olduğunu belirterek yardımda bulunanlara teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.