KALE ve İŞKUR İşbirliği İle 800 Kişiye İstihdam Sağlanacak

Ekonomi 15.12.2021 - 22:33, Güncelleme: 15.12.2021 - 22:33 552+ kez okundu.
 

KALE ve İŞKUR İşbirliği İle 800 Kişiye İstihdam Sağlanacak

Çanakkale’nin köklü firmalarından Kaleseramik ve Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında işbirliğiyle istihdamı artırmak için adım atıldı. İstihdamda önemli bir güç olan Kaleseramik’te personel alımları başlıyor.

Kaleseramik ve İŞKUR işbirliğinde İşbaşı Eğitim Programı başlıyor. Toplamda 800 kişiye istihdam sağlanacak olan bölümler Seramik-Fayans Karo İşçisi, Mekanik Bakım Elemanı ve AR-GE Elemanı şeklinde olacak. İstihdam sağlanacak alanlarda meslekleri ile seramik sektörüne adım atacak. Kaleseramik İnsan Kaynakları Yetkilileri Hüseyin Bayıroğlu, Hümeyra Kolancı, Cevdet Ayhan ve diğer ekip üyeleri, İŞKUR İl Müdürlüğü İşveren Grup Sorumlusu Hayrettin Karacan ve İş ve Meslek Danışmanı Yasin Yaman ile yeni başlayacak programların planlaması için Kaleseramik’in Çan fabrikasında bir araya gelerek program hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. “Çanakkale’nin Çan ilçesinde son 6 ayda 600’ün üzerinde istihdam artışı ve toplamda 2600’ün üzerinde çalışanı ile hem Çanakkale’nin hem de ülkemizin önde gelen kuruluşlarından Kaleseramik ile İŞKUR güçlerini istihdam için 2022 yılında bir araya getiriyor. 2022 yılı içerisinde başlayacak programlara başvurmak isteyen vatandaşlar İŞKUR İl Müdürlüğü ve Kaleseramik Çan Fabrikası Ana kapıya ve başvurularını iletebilecekler. Katılımcılar 6 ay boyunca eğitim görecek ve en az yüzde 50’si program sonunda firma tarafından istihdam edilecek.”  
Çanakkale’nin köklü firmalarından Kaleseramik ve Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında işbirliğiyle istihdamı artırmak için adım atıldı. İstihdamda önemli bir güç olan Kaleseramik’te personel alımları başlıyor.

Kaleseramik ve İŞKUR işbirliğinde İşbaşı Eğitim Programı başlıyor. Toplamda 800 kişiye istihdam sağlanacak olan bölümler Seramik-Fayans Karo İşçisi, Mekanik Bakım Elemanı ve AR-GE Elemanı şeklinde olacak. İstihdam sağlanacak alanlarda meslekleri ile seramik sektörüne adım atacak.

Kaleseramik İnsan Kaynakları Yetkilileri Hüseyin Bayıroğlu, Hümeyra Kolancı, Cevdet Ayhan ve diğer ekip üyeleri, İŞKUR İl Müdürlüğü İşveren Grup Sorumlusu Hayrettin Karacan ve İş ve Meslek Danışmanı Yasin Yaman ile yeni başlayacak programların planlaması için Kaleseramik’in Çan fabrikasında bir araya gelerek program hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

“Çanakkale’nin Çan ilçesinde son 6 ayda 600’ün üzerinde istihdam artışı ve toplamda 2600’ün üzerinde çalışanı ile hem Çanakkale’nin hem de ülkemizin önde gelen kuruluşlarından Kaleseramik ile İŞKUR güçlerini istihdam için 2022 yılında bir araya getiriyor. 2022 yılı içerisinde başlayacak programlara başvurmak isteyen vatandaşlar İŞKUR İl Müdürlüğü ve Kaleseramik Çan Fabrikası Ana kapıya ve başvurularını iletebilecekler. Katılımcılar 6 ay boyunca eğitim görecek ve en az yüzde 50’si program sonunda firma tarafından istihdam edilecek.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.