Karaca: Evlerde ve işyerlerinde elektrik faturası yangını var

Siyaset 05.02.2022 - 12:53, Güncelleme: 05.02.2022 - 12:53 1235+ kez okundu.
 

Karaca: Evlerde ve işyerlerinde elektrik faturası yangını var

DEVA Partisi İl Başkanı Berkan Karaca, elektrik faturaları ile ilgili paylaşımda bulundu. Başkan Karaca, “Evlerde ve işyerlerinde elektrik faturası yangını var” dedi.

DEVA Partisi İl Başkanı Berkan Karaca, elektrik faturalarına adeta isyan etti. Başkan Karaca, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Elektrik faturası yangını var” dedi. Başkan Karaca, “Son 1 yılda elektrik tarifeleri esnaf için %162, çiftçi için %124, meskenler için %103 arttı! Sanayicinin doğalgaz faturası, 1 yılda 4,5 katına çıktı! İnsanlar eskiden kapıya polis gelecek diye korkuyordu, şimdi elektrik, doğalgaz faturası gelecek diye korkuyor. Yılbaşında yaptıkları fahiş elektrik zamlarının üstünden daha 1 ay geçmeden, kademeli faturalarda aylık limiti 210 kilovata yükselttiler. Faturaları önce kabaca 140 lira arttırdılar, sonra 40 lira indirim yaptılar. Adeta milletin bacaklarını kırıyorlar, sonra da yürümesi için koltuk değneği sunuyorlar. Artık vatandaşlarımızın zaruri ihtiyaçlarına bile çözüm bulamıyorsunuz. Sebep olduğunuz zamlar ve enflasyonla sandık günü geldiğinde faturayı asıl ödeyecek olanın iktidar olarak sizler olduğunuzu unutmayın! Yol yakınken seçim kararı alın. Hem siz daha fazla vebalden kurtulun hem de ülkemiz DEVA bulsun” paylaşımında bulundu.
DEVA Partisi İl Başkanı Berkan Karaca, elektrik faturaları ile ilgili paylaşımda bulundu. Başkan Karaca, “Evlerde ve işyerlerinde elektrik faturası yangını var” dedi.

DEVA Partisi İl Başkanı Berkan Karaca, elektrik faturalarına adeta isyan etti. Başkan Karaca, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “ Elektrik faturası yangını var” dedi.

Başkan Karaca, “Son 1 yılda elektrik tarifeleri esnaf için %162, çiftçi için %124, meskenler için %103 arttı! Sanayicinin doğalgaz faturası, 1 yılda 4,5 katına çıktı! İnsanlar eskiden kapıya polis gelecek diye korkuyordu, şimdi elektrik, doğalgaz faturası gelecek diye korkuyor.

Yılbaşında yaptıkları fahiş elektrik zamlarının üstünden daha 1 ay geçmeden, kademeli faturalarda aylık limiti 210 kilovata yükselttiler. Faturaları önce kabaca 140 lira arttırdılar, sonra 40 lira indirim yaptılar. Adeta milletin bacaklarını kırıyorlar, sonra da yürümesi için koltuk değneği sunuyorlar.

Artık vatandaşlarımızın zaruri ihtiyaçlarına bile çözüm bulamıyorsunuz. Sebep olduğunuz zamlar ve enflasyonla sandık günü geldiğinde faturayı asıl ödeyecek olanın iktidar olarak sizler olduğunuzu unutmayın! Yol yakınken seçim kararı alın. Hem siz daha fazla vebalden kurtulun hem de ülkemiz DEVA bulsun” paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.