Kars’ta ‘Odam Kütüphanem’ Projesi öğrencileri sevindirdi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2023 - 11:57, Güncelleme: 31.12.2023 - 11:49 2688+ kez okundu.
 

Kars’ta ‘Odam Kütüphanem’ Projesi öğrencileri sevindirdi

Kars’ta ‘Odam Kütüphanem’ Projesi öğrencileri sevindirdi

Kars’ta “Odam Kütüphanem” Projesiyle ders çalışma masası olmayan öğrencimiz kalmayacak.Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’ın “Sevdamız Eğitim” talimatları doğrultusunda öğrencilerin evlerinde kendi masalarında rahatça ders çalışmaları adına hayata geçirdiği “Odam Kütüphanem” Projesi çerçevesinde öğrenciler kendi ders çalışma masalarına kavuşuyor.Belediye ve üniversite iş birliğinde yürütülen proje çerçevesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilk etapta belirlenen 550 öğrenciye ders çalışma masaları ekipler tarafından evlerinde kurulumu yapılarak teslim edildi.Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat proje hakkında yaptığı açıklamada; “Devlet olarak ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek öğrencilerimiz için bundan sonrada ihtiyaç ve taleplerine yönelik sosyal yardım çalışmaların devam edecektir” dedi.Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’ın “Sevdamız Eğitim” projesi doğrultusunda ihtiyaç sahibi aile ve öğrenciler için yardımların aralıksız devam edeceğini kaydetti.
Kars’ta ‘Odam Kütüphanem’ Projesi öğrencileri sevindirdi
Kars’ta “Odam Kütüphanem” Projesiyle ders çalışma masası olmayan öğrencimiz kalmayacak.
Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’ın “Sevdamız Eğitim” talimatları doğrultusunda öğrencilerin evlerinde kendi masalarında rahatça ders çalışmaları adına hayata geçirdiği “Odam Kütüphanem” Projesi çerçevesinde öğrenciler kendi ders çalışma masalarına kavuşuyor.
Belediye ve üniversite iş birliğinde yürütülen proje çerçevesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilk etapta belirlenen 550 öğrenciye ders çalışma masaları ekipler tarafından evlerinde kurulumu yapılarak teslim edildi.
Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat proje hakkında yaptığı açıklamada; “Devlet olarak ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek öğrencilerimiz için bundan sonrada ihtiyaç ve taleplerine yönelik sosyal yardım çalışmaların devam edecektir” dedi.
Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’ın “Sevdamız Eğitim” projesi doğrultusunda ihtiyaç sahibi aile ve öğrenciler için yardımların aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Kars HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.