Kars’ta polis anne babaları internet kullanımında uyardı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2022 - 12:14, Güncelleme: 13.06.2022 - 12:11 1003+ kez okundu.
 

Kars’ta polis anne babaları internet kullanımında uyardı

Kars’ta polis anne babaları internet kullanımında uyardı

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, anne ve babaları çocukların güvenli ve bilinçli internet kullanmaları konusunda uyardı.Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, anne-babalar olarak, çocukların güvenli ve bilinçli internet kullanımını irdelemek, aile farkındalığının oluşturulmasına dikkat çekti.Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, internet kullanımı ve farkındalığını artırmak amacıyla anne ve babaların kendilerine bu soruları sorabilir, cevaplar ışığında araştırma yapabilir ve aile ile birlikte davranış biçimleri belirlenebileceğini kaydetti.İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü internet kullanımında aile farkındalığı oluşturmak için şu soruların aile içerisinde sorularak cevapların alınabileceğinin altını çizdi:"İnterneti sıklıkla hangi amaçla kullanıyorsunuz? Günde ortalama kaç saat internette vakit geçiriyorsunuz? Çocuğunuzun internet kullanımında uyguladığınız kurallar var mı? İnternette çocuğunuzla beraber vakit geçiriyor muzunuz? Çocuğunuz günde ortalama kaç saat internete giriyor? Çocuğunuzun internet kullanım amacını denetliyor musunuz? Çocuğunuzun zararlı sitelere girip girmediğini nasıl kontrol ediyorsunuz? Çocuğunuz internette karşılaşma riski bulunan siber zorbalık gibi konularla karşılaştığında durumu size anlatır mı? Siz veya çocuğunuzun herhangi bir mağduriyetle karşılaşması durumunda yapabileceklerinizi biliyor musunuz?"
Kars’ta polis anne babaları internet kullanımında uyardı
Kars İl Emniyet Müdürlüğü, anne ve babaları çocukların güvenli ve bilinçli internet kullanmaları konusunda uyardı.
Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, anne-babalar olarak, çocukların güvenli ve bilinçli internet kullanımını irdelemek, aile farkındalığının oluşturulmasına dikkat çekti.
Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, internet kullanımı ve farkındalığını artırmak amacıyla anne ve babaların kendilerine bu soruları sorabilir, cevaplar ışığında araştırma yapabilir ve aile ile birlikte davranış biçimleri belirlenebileceğini kaydetti.
İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü internet kullanımında aile farkındalığı oluşturmak için şu soruların aile içerisinde sorularak cevapların alınabileceğinin altını çizdi:
"İnterneti sıklıkla hangi amaçla kullanıyorsunuz? Günde ortalama kaç saat internette vakit geçiriyorsunuz? Çocuğunuzun internet kullanımında uyguladığınız kurallar var mı? İnternette çocuğunuzla beraber vakit geçiriyor muzunuz? Çocuğunuz günde ortalama kaç saat internete giriyor? Çocuğunuzun internet kullanım amacını denetliyor musunuz? Çocuğunuzun zararlı sitelere girip girmediğini nasıl kontrol ediyorsunuz? Çocuğunuz internette karşılaşma riski bulunan siber zorbalık gibi konularla karşılaştığında durumu size anlatır mı? Siz veya çocuğunuzun herhangi bir mağduriyetle karşılaşması durumunda yapabileceklerinizi biliyor musunuz?"
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.